Το νέο κεφάλαιο του Big Brother κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή 29 Αυγούστου στο ΣΚΑΪ και για ακόμη μία φορά το τηλεοπτικό κοινό θα κάνει το λάθος να παρακολουθήσει ένα τόσο χαμηλού επιπέδου τηλεοπτικό προϊόν. Ας είναι καλά το Twitter, που θα έχει και πάλι κάτι ιντριγκαδόρικο να ασχολείται, δίνοντας σε αυτό ξεχωριστό ενδιαφέρον. 

> Διάβασε ακόμη: Τριαντάφυλλος, αυτός ο προβοκάτορας

Σε κάθε περίπτωση, όπως συνηθίζεται στο φορμάτ της εν λόγω παραγωγής, 14 άτομα θα κλειστούν για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα σπίτι και θα διεκδικήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 Ευρώ, πιθανότατα θυσιάζοντας στον τηλεοπτικό βωμό μέρος ή ακόμη και το 100% της αξιοπρέπειάς τους, μέχρι το επόμενο reality που θα κάνει τηλεθέαση και έπειτα θα γυρίσουν και αυτή στην υπέροχη γωνιά της (τηλεοπτικής) λήθης.

> Διάβασε ακόμη: Γιατί βλέπουν όλοι ριάλιτι;

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος, θα είναι παρουσιαστές του Big Brother ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να επωμίζεται το σχόλιο.

Οι πρώτοι οκτώ παίκτες του ριάλιτι έχουν ήδη ανακοινωθεί, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα εισέρχονται νέα πρόσωπα στο πίστι, όπως ακριβώς συνέβη και τις προηγούμενες χρονιές. Ας ρίξουμε όμως αρχικά μία ματιά στα (πρώτα) κορίτσια του Big Brother και τα ενδιαφέροντα αν μην τι άλλο Instagram accounts τους (οι πληροφορίες προέρχονται από το ρεπορτάζ του Thetoc.gr).

Αγγελική Πιερίδη

Η Αγγελική Πιερίδη -γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα, Ανχελίτα- είναι γνωστή τραγουδίστρια, με μεγάλο κοινό στα social media.

 

Σύλια Καραμολέγκου

Η Σύλια Καραμολέγκου είναι επαγγελματίας TikToker και μία πολύ εντυπωσιακή παρουσία. Κατάγεται από την Σαντορίνη και έχει ήδη μεγάλο κοινό.

 

Γιώτα Μυλωνά

Πρόκειται για μία εκρηκτική προσωπικότητα, που σίγουρα θα απασχολήσει την κοινή γνώμη. Έχει πολύ χιούμορ και είναι ιδιαίτερα κοινωνική. H Γιώτα Μυλωνά ασχολείται με την εστίαση.

 

*** Στο Big Brother θα συμμετέχει και η DJ Εύη Τσαγκλή που δεν έχει λογαριασμούς στας social media και αυτό από μόνο του προκαλεί εντύπωση.