Rolls-Royce Wraith Kryptos: Ένα καλά κρυμένο μυστικό γεμάτο πολυτέλεια

Η ειδική έκδοση περιλαμβάνει κρυπτογραφημένα μηνύματα που μόνο ο CEO του brand γνωρίζει τη σημασία τους.

Η Rolls-Royce είναι ένα brand που δεν έψαξε ποτέ για εύκολες λύσεις και βολικούς συμβιβασμούς. Βαθιά χαραγμένο μέσα στο βρετανικό της DNA υπάρχει το αίσθημα υπεροχής που, βέβαια, πρέπει πάντα να ανανεώνεται καθώς ότι θεωρείται δεδομένο σιγά σιγά χάνει την αιχμή του. Έτσι, με το λανσάρισμα της νέας ειδικής έκδοσης Wraith Kryptos Collection φιλοδοξεί -και μάλλον τα καταφέρνει- να μπει ξανά στην πρώτη γραμμή της πρωτοπορίας όσον αφορά τα πολυτελή αυτοκίνητα.

Η αυτοκινητοβιομηχανία που υπήρξε συνώνυμη της λιμουζίνας ετοίμασε κάτι πραγματικά διαφορετικό αυτή τη φορά. Φυσικά, τα βασικά της στοιχεία δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν: Διαχρονικές γραμμές και επιβλητικός σχεδιασμός δίνουν ηχηρά το παρών. Η πραγματική πολυτέλεια όμως αποκαλύπτεται, όπως πάντα, στις λεπτομέρειες.

Η νέα ειδική έκδοση Wraith Kryptos Collection που οφείλει την ονομασία της στην ελληνική λέξη θα κυκλοφορήσει σε 50 μόλις μοντέλα και θα περιέχει έναν λαβύρινθο από κρυπτογραφημένα μηνύματα μετατρέποντας αυτομάτως τα πολυτελή αυτοκίνητα σε πραγματικά κειμήλια. 

"Η Wrath Kryptos Collection, με την πρώτη ματιά, αποτελεί μία σαφή δήλωση η δυναμισμού. Όταν όμως την εξετάσει κανείς καλύτερα, θα βρει κρυπτογραφημένα μηνύματα. Ανυπομονώ να δω κατά πόσο οι πελάτες μας θα μπορέσουν ή όχι να λύσουν τους γρίφους" δήλωσε όλο νόημα ο Müller-Ötvös, CEO της Rolls-Royce Motor Cars.

Rolls-Royce Wraith Kryptos: Ένα καλά κρυμένο μυστικό γεμάτο πολυτέλεια

Τα κρυπτογραφημένα μηνύματα ξεκινούν από το Spirti of Ecstasy, το χαρακτηριστικό αγαλματίδιο που κοσμεί τα πολυτελή αυτοκίνητα της Rolls Royce και αποτελεί το σήμα κατατεθέν της εδώ και πολλές δεκαετίες, για να συνεχίσουν μέχρι το εσωτερικό της Wraith Kryptos δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και μοναδικό σχέδιο.

Rolls-Royce Wraith Kryptos: Ένα καλά κρυμένο μυστικό γεμάτο πολυτέλεια 6

Όπως κάποτε οι αρχαίοι λαοί χάραζαν κρυπτογραφημένα μηνύματα στα πολύτιμα αντικείμενά τους, έτσι και το βρετανικό brand πρωτοτυπεί εκατοντάδες χρόνια μετά δημιουργώντας ένα (πιθανόν) άλυτο μυστήριο. Το τι ακριβώς θα αναγράφεται στα 50 αυτά μοντέλα θα το γνωρίζει μονάχα ο CEO και ο σχεδιαστής τους. Και, φυσικά, όποιος καταφέρει να το λύσει.


φωτογραφίες © Rolls Royce

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.