6 πολυτελή δώρα για όσους έχουν ήδη τα πάντα

Υπερβολικά; Μάλλον. Όμορφα; Χωρίς αμφιβολία.

Σύμφωνα με την γκουρού της οργάνωσης, την συγγραφέα Marie Kondo από την Ιαπωνία, δεν πρέπει να έχεις τίποτα στο σπίτι σου που δεν σε κάνει χαρούμενο. Εκείνη το προτείνει, εμείς το κάνουμε πράξη. Φυσικά η λίστα δώρων που ακολουθεί δεν είναι για όλα τα πορτοφόλια, Είναι όμως σίγουρα ένας συνοπτικός κατάλογος γεμάτος επιλογές που μπορούν να γεμίσουν χαρά και την πιο μίζερη καρδιά.

Ομορφιά, design, extravaganza και μεγάλες δόσεις γούστου την ακολουθούν. Αν κι αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να την πάρεις και πολύ στα σοβαρά. Ή μήπως όχι;

Κάτι περισσότερο από μία αφίσα

6 πολυτελή δώρα για όσους έχουν ήδη τα πάντα

Τα παλιά κινηματογραφικά πόστερ αποτελούν τυπωμένες αναμνήσεις από άλλες πιο ρομαντικές εποχές. Η πρωτότυπη αφίσα όμως από το θρυλικό 8 1/2 του Federico Felini είναι κάτι περισσότερο από ένα πόστερ: είναι ένα κειμήλιο του σινεμά.

Η αφίσα (520 Ευρώ)

Το ωραιότερο πικ-απ του κόσμου

πικ-απ

Το βινύλιο έχει επιστρέψει για τα καλά. Κι αν ένα ηχοσύστημα δύσκολο αποτελεί στολίδι για τον χώρο σου, δεν ισχύει το ίδιο και τα πικ-απ. Η τουλάχιστον για αυτό το πικ-απ, το Wrensilva Black Tiger, με την υπογραφή των Scott και Debra Salye, το οποίο διεκδικεί δάφνες design ακριβώς όπως τα χειροποίητα έπιπλα.

Το πικ-απ (3599 Ευρώ)

Η καφετιέρα των ονείρων σου

Καφετιέρα Jura

Γιατί να μη ζήσεις την απόλυτη εμπειρία καφέ στον χώρου σου; Η ελβετική εταιρεία Jura σου δίνει αυτήν τη δυνατότητα με μία επαγγελματική μηχανή του καφέ που όμως έρχεται σε μικρότερες, περισσότερο "σπιτικές" διαστάσεις για άψογο αποτέλεσμα και μέχρι 40 φλιτζάνια καφέ τη μέρα. Φυσικά με το αζημίωτο. 

Η καφετιέρα (2601 Ευρώ)

Ένας χαρτοφύλακας έργο τέχνης

Χαρτοφύλακας

Κάτι ανάμεσα σε χαρτοφύλακα, θήκη για tablet κι υπερμέγεθες πορτοφόλι δια χειρός Brunello Cucinelli. Δεν είναι όμως οι πολλές χρήσεις του που τον κάνουν μοναδικό. Ο αέρας πολυτέλειας που αποπνέει, το μαλακό 100% δέρμα και το άψογο ιταλικό design είναι εκείνα που το καθιστούν ένα μικρό έργο τέχνης.

Ο χαρτοφύλακας (680 ευρώ)

Τα sneakers των θεών

Fear of God 1 Nike

Τι συμβαίνει όταν το πιο γνωστό brand αθλητικών παπουτσιών ενώσει τις δυνάμεις του με έναν ανερχόμενο fashion designer; Ο ιθύνων νους πίσω από την streetwear εταιρεία Fear of God σχεδίασε αυτά τα sneakers που θυμίζουν περισσότερο σύγχρονο γλυπτό και λιγότερο παπούτσια. Το δημιούργημα του Jerry Lorenzo είναι αυτήν την στιγμή το πλέον ποθητό απόκτημα για όσους συλλέγουν -τι άλλο;- sneakers.

Τα sneakers (από 346 ευρώ)

Ένας αναπτήρας για μεγάλες επιδόσεις

Porsche design lighter

Εκτός από κορυφαία κατασκευάστρια super cars, η Porsche εδώ κι αρκετά χρόνια έχει μπει για τα καλά και στο παιχνίδι του design μοναδικών αντικειμένων. Άλλωστε ποιος μπορεί να σχεδιάσει καλύτερα καμπύλες από το γνωστό γερμανικό brand; Εδώ την βρίσκουμε σε πιο τετράγωνη λογική: ένας υπέροχος αναπτήρας για όσους αγαπούν τις μεγάλες επιδόσεις.

Ο αναπτήρας (155 ευρώ)

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το κόλπο για να φτιάξεις το τέλειο βιογραφικό σημείωμα

Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που μπορείς να βελτιώσεις για να κάνεις το βιογραφικό σου ιδανικό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

5 τροφές που ίσως ευθύνονται για τον πονοκέφαλό σου

Κάποιες από αυτές, σίγουρα δεν περνούσαν καν από το μυαλό μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μόλις είδαμε την καλύτερη διαφήμιση για τα robotaxi

Ή αλλιώς, όταν δύο παππούδες μπαίνουν σε αυτόνομο ταξί και δεν πιστεύουν αυτό που ζουν.

Γραφει TopGear