H Bugatti Chiron παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2016 και όπως ήταν φυσικό έκανε τους πάντες να μιλούν γι΄ αυτήν. Από τότε μέχρι σήμερα, μόλις 500 αντίτυπα έχουν βγει στους δρόμους, κάτι που σημαίνει πως πρόκειται για ένα από τα πιο συλλεκτικά και exclusive μοντέλα που υπάρχουν στον κόσμο. 

Ένας συλλέκτης ωστόσο φρόντισε να μεταφέρει το παιχνίδι μερικά βήματα πιο μακριά, αποφασίζοντας να κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακή (ή εξεζητημένη αν προτιμάς) την Chiron Super Sport 300+ του, η οποία για την ιστορία έχει κυκλοφορήσει σε μόλις 30 κομμάτια και κοστολογείται στα $3.900.000. Ο Καλιφορνέζος Manny Khoshbin λοιπόν, με τη βοήθεια ειδικών του χώρου των 4 τροχών, δημιούργησε μία Bugatti με προσαρμοσμένα μέρη από τον γαλλικό οίκο μόδας Hermès. 

Τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του supercar έχουν προσαρμοστεί ειδικά διαμορφωμένα κομμάτια, που προσδίδουν μοναδικές πινελιές κομψότητας ή και υπερβολής στην εν λόγω Bugatti. 

"Η όλη διαδικασία χρειάστηκε περίπου 4 χρόνια για να ολοκληρωθεί αλλά πιστεύω πως άξιζε τον κόπο. Η Bugatti Chiron Hermès προστέθηκε επιτέλους στη συλλογή μου και δεν θα μπορούσα παρά να είμαι χαρούμενος. Ήταν μία μακροχρόνια διαδικασία αλλά βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα, νιώθω απόλυτα δικαιωμένος" ανέφερε σχετικά ο Khoshbin.

Προς το παρόν, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια είναι η αξία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου και κατά πόσο έχει ανέβει η τιμή του μετά το makeover που υπέστη. 


Δες ακόμη τις 7 νέες λιμουζίνες κορυφαίων αυτοκινητοβιομηχανιών, την πρώτη ηλεκτρική Porsche 912 και το φουτουριστικό ID Space Vizzion της Volkswagen.