Η Volkswagen αποκάλυψε το φουτουριστικό ID Space Vizzion

Το εντυπωσιακό gran tourer της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας έκανε ντεμπούτο στο Auto Show του Λος Άντζελες.

Μία πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο concept της Volkswagen, ID Space Vizzion, είχαν την τύχη να πάρουν οι επισκέπτες της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην πόλη της Καλιφόρνια. Το νέο, πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της γερμανικής εταιρείας θα αποτελέσει μία από τις ναυαρχίδες του επερχόμενου lineup του κορυφαίο ομίλου. 

Η Volkswagen αποκάλυψε το φουτουριστικό ID Space Vizzion

Πρόκειται για το 7ο μοντέλο που λανσάρεται στη σειρά, καθώς πριν από αυτό είχαν ανακοινωθεί τα ID, ID Crozz, ID Buzz, ID Vizzion, ID Buggy και ID Roomzz. Ουσιαστικά, θα παίξει το ρόλο του επόμενου σημαντικού gran tourer της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Οι ρευστές σχεδιαστικές γραμμές και τα δυναμικά χαρακτηριστικά -τέτοια είναι τα λεπτά φωτιστικά σώματα, οι ρόμβοι στον μπροστά αεραγωγό και οι καμπύλες- είναι τα πρώτα που ξεχωρίζουν, με το εσωτερικό να συνεχίζει να πατά στα ίδια υψηλά standards όσον αφορά το design και την κομψότητα. Στην καμπίνα του λοιπόν κυριαρχεί η minimal αισθητική, το λευκό δέρμα και η sci fi οπτική του ταμπλό, στο οποίο ξεχωρίζει μία μεγάλη οθόνη αφής 15,6''. Για πρώτη φορά μάλιστα σε αμάξι της VW οι πληροφορίες οδήγησης θα εμφανίζονται μέσω της επαυξημένης πραγματικότητας AR head-up-display.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ VOLKSWAGEN ID SPACE VIZZION 3
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ VOLKSWAGEN ID SPACE VIZZION 2
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ VOLKSWAGEN ID SPACE VIZZION 1

Οι ηλεκτροκινητήρες του ID Space Vizzion παράγουν ιπποδύναμη 340 αλόγων, ενώ το 0-100 μπορεί να επιτευχθεί σε 5,4''. Η αυτονομία του φτάνει τα 600 χλμ και η χωρητικότητα της μπαταρίας ανέρχεται στις 82 kWh.

Τα αντίτυπα του Volkswagen ID Space Vizzion θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τις αρχές του 2022, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμη γνωστή κάποια πληροφορία για την τιμή του.


Διάβασε ακόμη για το μέλλον της Aston Martin που ονομάζεται DBX, τη νέα Ferrari Roma στην εποχή της Dolce Vita και την ηλεκτρική και άγρια Ford Mustang Litium.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.

H Billie Eilish λεέι ότι θα έπρεπε να έχει διδακτορικό στον αυνανισμό

"Βασικά μιλάω για το σεξ κάθε φορά που έχω την ευκαιρία".

H Ferrari αλλάζει όνομα

Ύστερα από συμφωνία εκατομμυρίων με τεχνολογικό κολοσσό.

Γραφει TopGear

Είδαμε την πρώτη τηλεόραση MicroLED που κατέφθασε στην Ελλάδα

Οι νέες τηλεοράσεις και soundbars της Samsung είναι πραγματικά πρωτοποριακές και εντός θα βρεις όλες τις πληροφορίες.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η νέα δίαιτα του Orlando Bloom περιλαμβάνει (και) δηλητήριο βατράχου

Ο δημοφιλής ηθοποιός μόλις αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Orlando Bloom: To the Edge έκανε ακραία πράγματα - και όχι μόνο στη διατροφή του.

Γραφει Γιαννης Σπανος