Ο Michael Caine αποχαιρετά την υποκριτική

Ο τελευταίος του ρόλος και οι λόγοι που αφήνει το σινεμά.

Γράφει: Esquire Editors 19 Οκτωβρίου 2021

Ο Michael Caine υποκλίνεται για τελευταία φορά στο σινεφίλ κοινό, αφού όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του BBC αποφάσισε να αποσυρθεί από την υποκριτική.

H ανακοίνωση

Ο κορυφαίος 88χρονος ηθοποιός δήλωσε στην εκπομπή "Kermode and Mayo's Film Review" ότι ο ρόλος του στη νέα του ταινία "Best Sellers" θα είναι ο τελευταίος ρόλος στην καριέρα του: "Είναι αστείο γιατί τελικά αυτός θα είναι ο τελευταίος μου ρόλος" είπε εξηγώντας ότι "δεν έχω δουλέψει για δύο χρόνια και έχω πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη που επηρεάζει τα πόδια μου. Οπότε δεν μπορώ να περπατήσω πολύ καλά".

Ο βρετανός ηθοποιός τόνισε ότι "δεν υπάρχουν πολλά σενάρια για ένα πρωταγωνιστή που είναι 88 χρονών" για αυτό αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με την συγγραφή βιβλίων. "Έγραψα ένα βιβλίο, δύο βιβλία που έχουν εκδοθεί και ήταν πετυχημένα. Οπότε πλέον δεν είμαι ηθοποιός, είμαι συγγραφέας, κάτι που είναι υπέροχο, γιατί ως ηθοποιός πρέπει να ξυπνάς στις 6.30 το πρωί για να πας στο στούντιο. Σαν συγγραφέας μπορεί να ξεκινήσεις να γράφεις χωρίς να σηκωθείς από το κρεβάτι", πρόσθεσε ο Caine.

Η συνέχεια στο HarpersBazaar.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.