Ο πλήρης ερωτικός οδηγός για το καλοκαίρι του 2023

Ένας εικονογραφημένος οδηγός στάσεων για ποιοτικότερο Hot Summer.

Οκ, μπορεί να είσαι από τους τυχερούς που κάνουν σεξ αρκετά συχνά, αλλά η ρουτίνα είναι μία παγίδα στην οποία όλοι μπορεί να πέσουν, ειδικά όταν βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση. Αν ψάχνεις ιδέες να ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ζωή, αυτός ο αναλυτικός ερωτικός οδηγός με τις 38 εικονογραφημένες στάσεις θα σου δώσει όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι, με έξτρα tips αλλά και όσα έχει να σου προσφέρει η κάθε μία από αυτές, για να περάσεις ένα καλοκαίρι μέσα στο πάθος.

Ιδού λοιπόν:

Ιεραποστολικό

Ο πλήρης ερωτικός οδηγός για το καλοκαίρι του 2023

Η στάση που θέλει τον άντρα από πάνω, έτσι ώστε ο ένας να έχει απέναντι του τον άλλο είναι η πιο γνωστή και κλασσική από όλες. Η άμεση οπτική επαφή, η αίσθηση κυριαρχίας του άντρα, η δυνατότητα να βλέπεις την διείσδυση και να μπαινοβγαίνεις εύκολα είναι μερικά από αυτά που την κάνουν διαχρονική και παγκοσμίως αγαπητή.

> Διάβασε ακόμη: Το καλοκαίρι κάνουμε όντως περισσότερο σεξ;

Η μέθοδος της ευθυγράμμισης

ΣΕΞ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 2

Ξεκινώντας από το κανονικό ιεραποστολικό, ο τρόπος να πετύχεις αυτή τη στάση είναι να χαμηλώσεις όσο μπορείς τον κορμό σου ενώ εκείνη λυγίζει τα πόδια της και τα τοποθετεί πίσω από τους γλουτούς σου. Έτσι υπάρχει άμεση και έντονη επαφή με την κλειτορίδα της και ο οργασμός γίνεται παιχνιδάκι.

> Διάβασε ακόμη: Μήπως είσαι digisexual και δεν το έχεις καταλάβει;

Πόδια στους ώμους

ΣΕΞ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 3

Αυτή η στάση δίνει στον άντρα όχι μόνο τον έλεγχο της διείσδυσης αλλά και τη δυνατότητα να μπει ακόμα πιο βαθιά. Για να μην την κάνεις να "τινάζεται" μακριά με κάθε σου διείσδυση, κράτησε την από τα πόδια και τράβηξε την απαλά προς τα εσένα.

> Διάβασε ακόμη: Η σημασία των 21 αυνανισμών κάθε μήνα

To Pancake

ΣΕΞ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 4

Ξεκίνα με τον κορμό σου σε κάθετη τοποθέτηση και τα πόδια της στους ώμους σου. Άρχισε να κατεβαίνεις αργά μέχρι να δώσεις την αίσθηση ότι την διπλώνεις στη μέση. Είναι μία στάση με αρκετή οικειότητα που όμως δεν της αφήνει μεγάλα περιθώρια για κινητικότητα, - μάντεψε ποιος έχει το πάνω χέρι. Ναι εσύ.

> Διάβασε ακόμη: Πώς είναι να κάνεις σεξ στο διάστημα

Το βιεννέζικο στρείδι

ΣΕΞ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 6

Εκείνη βάζει και τους δύο αστραγάλους της πίσω από το κεφάλι της, διπλώνοντας το σώμα σε σχήμα στρειδιού ενώ εσύ ακινητοποιείς τους αστραγάλους της και εκείνη χρησιμοποιεί τα ελεύθερα χέρια της για να μην πέφτεις όλος πάνω της. Ιδανική στάση για πολύ βαθιά διείσδυση.

Ο αετός (πεθαίνει ξαπλωτός)

ΣΕΞ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 5

Αν σας αρέσει το kinky σεξ και το bondage είναι κάτι που βρίσκεται ήδη στο πρόγραμμα σας (ή ενδιαφέρεστε να το ανακαλύψετε), αυτή η στάση είναι για εσάς. Εκείνη είναι ξαπλωμένη ανάσκελα με ανοιχτά πόδια και τους καρπούς δεμένους με τους αστραγάλους της. Εσύ έχεις πλέον τον κυρίαρχο ρόλο και η οικειότητα παραμένει έντονη.

Η συνέχεια στο gr.AskMen.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το κόλπο για να φτιάξεις το τέλειο βιογραφικό σημείωμα

Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που μπορείς να βελτιώσεις για να κάνεις το βιογραφικό σου ιδανικό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

5 τροφές που ίσως ευθύνονται για τον πονοκέφαλό σου

Κάποιες από αυτές, σίγουρα δεν περνούσαν καν από το μυαλό μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μόλις είδαμε την καλύτερη διαφήμιση για τα robotaxi

Ή αλλιώς, όταν δύο παππούδες μπαίνουν σε αυτόνομο ταξί και δεν πιστεύουν αυτό που ζουν.

Γραφει TopGear