5+1 βήματα για να γίνεις ειδικός στο dirty talking

Ένας οδηγός για τις "βρώμικες" ατάκες στο κρεβάτι.

Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες που δεν προτιμούν τις "βρώμικες" ατάκες στο κρεβάτι, είναι η πλειοψηφία και φυσικά κανείς δεν μπορεί να τις κρίνει για αυτό. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που ο άνδρας επιθυμεί το dirty talking κατά τη διάρκεια του σεξ; Πώς θα το εντάξει στο "παιχνίδι]; Σύμφωνα με το Medical Daily, οι άνθρωποι απολαμβάνουν πραγματικά να μιλάνε βρώμικα στο κρεβάτι, επειδή ενεργοποιεί διάφορες περιοχές του εγκεφάλου σας, ενώ ταυτόχρονα διεγείρεται το σώμα. Αν επομένως θέλετε να το δοκιμάσετε με τη σύντροφό σας, σας έχουμε μερικά βήματα για να το πετύχετε. 

Ξεκινήστε αργά και δείτε πώς αντιδρά η σύντροφός σας

Όπως συμβαίνει σχεδόν με όλα όσα έχουν σχέση με το σεξ, η συναίνεση είναι το κλειδί. Πριν χρησιμοποιήσετε τις καλύτερες ατάκες σας, μιλήστε της. Ρωτήστε την αν θέλει να δοκιμάσει, πριν γίνετε δημιουργικοί. Αν δεν ξέρετε πώς να θίξετε το θέμα, προσπαθήστε να το εισαγάγετε στην κουβέντα με χαλαρό τρόπο. Μεταξύ σοβαρού και αστείου. Κάτι σαν "το ήξερες ότι έρευνες δείχνουν τα βρώμικα λόγια μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της οικειότητας μεταξύ των συντρόφων;", Αν δείτε ότι είναι δεκτική, δοκιμάστε να ξεκινήσετε με απλές φράσεις.]

Δοκιμάστε το sexting

Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα δείχνει ότι το sexting μπορεί να χρησιμεύσει ως προοίμιο για να μιλήσετε βρώμικα με τον σύντροφό σας και για την πραγματική σεξουαλική επαφή. Η μελέτη σημειώνει ότι οι γυναίκες αισθάνονται πιο άνετα να μιλούν βρώμικα με άτομα με τα οποία έχουν κάνει sexted στο παρελθόν. Και πάλι όμως, ξεκινήστε αργά. Η μελέτη δείχνει ότι ο δρόμος προς τη σεξουαλική διέγερση στις γυναίκες δεν είναι τόσο άμεσος, πρέπει να ξεκινήσετε με το να της δώσετε να καταλάβει ότι τη θέλετε, αλλά να μην είστε τόσο ωμοί.

> Διάβασε ακόμη: Κι αν το γόνατο είναι το κλειδί στα προκαταρκτικά του σεξ;

Αφήστε τη να δώσει τον τόνο

Αφήστε την να κάνει την αρχή και ακολουθήστε το παράδειγμά της. Μπορείτε για να αποφύγετε το awkward της υπόθεσης να ξεκινήσετε απλά περιγράφοντας με λόγια το τι κάνετε εκείνη τη στιγμή. Δώστε προσοχή στις λεκτικές και μη λεκτικές ενδείξεις. Αν παρατηρήσετε ότι η σύντροφός σας τεντώνεται ή δείχνει νευρική, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσετε και να ρωτήσετε αν θέλει να συνεχίσετε.

Κάντε το διασκεδαστικό

Η σεξολόγος Amie Harwick επισημαίνει ότι αν παρατηρήσετε ότι κάτι δεν της άρεσε ή έστω ενοχλήθηκε από αυτό, μη φοβηθείτε να κάνετε ένα αστείο γι' αυτό ή να ζητήσετε συγγνώμη. Στην καλύτερη περίπτωση θα γελάσει, πράγμα που θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε αυτό που κάνατε. Το σεξ πρέπει να είναι διασκεδαστικό, μην είστε τόσο σοβαροί, προσθέτει.

Βάλ'τε λίγο τακτ

Αν δεν το συζητήσατε από την αρχή, δεν υπάρχει κανένας λόγος να την διατάζετε ή να την αναγκάζετε να κάνει πράγματα που μπορεί να την πιέζουν. Το να ξεκαθαρίσετε ότι θέλετε κάτι είναι μια χαρά, αρκεί να μην αισθανθεί ότι την διατάζετε να το κάνει. Αντί να λέτε "κάνε μου το τάδε πράγμα", πείτε "δεν μπορώ να σταματήσω να σε φαντάζομαι να κάνεις το τάδε πράγμα, θα ήθελα πολύ να το νιώσω". Βάλτε λίγο τακτ τελοσπάντων.

> Διάβασε ακόμη: Κατάθλιψη και άγχος μετά το σεξ

Συζητήστε το στο τέλος

Αφιερώστε χρόνο για να μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας. Αυτού του είδους η ανατροφοδότηση θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιες πρακτικές σας αρέσουν περισσότερο και, ποτέ δεν ξέρεις, ίσως δημιουργήσει τη διάθεση για έναν δεύτερο γύρο.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος