Τα sex toys που κάθε άντρας χρειάζεται

Παγκόσμια ημέρα οργασμού σήμερα και αυτά τα παιχνίδια θα απογειώσουν την ερωτική σου ζωή.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι τα sex toys δεν χρησιμοποιούνται μόνο για τη δική σου ικανοποίηση, αλλά και για εκείνη της, του ή των παρτενέρ σου στο σεξ. Ακόμα κι αν πιστεύεις ότι δεν είναι αναγκαία, η αλήθεια είναι ότι έχουν τη φήμη πως μεγιστοποιούν τη σεξουαλική απόλαυση. Οπότε; Οπότε ρίξε μια ματιά σε όσα ακολουθούν και προγραμμάτισε τα ψώνια σου.

Αυνανιστής Lelo F1S V2 

Τα sex toys που κάθε άντρας χρειάζεται

Έχει βελτιωμένο ντιζάιν και σου επιτρέπει τη μέγιστη απόλαυση χάρη σε ένα ευπροσάρμοστο εσωτερικό μανίκι και τα διαφορετικά του patterns στην ένταση και τους τύπους δόνησης. Επίσης, συνδέεται με το Lelo app, που σου κάνει παιχνιδάκι το να δημιουργήσεις το πιο απολαυστικό σετ κινητικών patterns για έναν απίστευτο οργασμό.

Δαχτυλίδι πέους All Mine Platanomelon

ADULT TOY

Αυτό το δαχτυλίδι πιέζει το πέος έτσι ώστε η στύση να είναι πιο δυνατή και με μεγαλύτερη διάρκεια. Λειτουργεί σε 3 ταχύτητες και με 7 μοτίβα κίνησης, τα οποία κατά τη διείσδυση ερεθίζουν την κλειτορίδα της παρτενέρ σου, αν διαθέτει τέτοια. 

Αυνανιστής Men Wand de Satisfyer

ADULT TOY

Ο συγκεκριμένος αυνανιστής διαθέτει 35 προγράμματα δόνησης, ντελικάτο άγγιγμα και εργονομική λαβή, ενώ τα δύο του "φτερά" είναι πολύ εύκαμπτα για να κλείνουν μέσα τους το πέος σου σφιχτά και με ασφαλή τρόπο.

> Διάβασε ακόμα: Πώς θα καταλάβεις αν είσαι εθισμένος στον αυνανισμό

Τάπα Lora Dicarlo

ADULT TOY

Πρόκειται για μία τάπα για όλες τις χρήσεις, καθώς εφαρμόζει άνετα τόσο στο αιδοίο όσο και στον πρωκτό. Παράλληλα, κάνει μασάζ στην κλειτορίδα ή το περίνεο -ανάλογα με το που έχει μπει- και προσφέρει βαθιές δονήσεις και ένα χαλαρωτικό εφέ ζεστασιάς.

> Διάβασε ακόμα: Πώς ο χρόνος επηρεάζει το πέος σου

Δονητής Lelo Tiani Harmony 

ADULT TOY

Απευθύνεται σε straight ζευγάρια και συνδέεται με app. Η μικρή του ουρίτσα μπαίνει εντός του αιδοίου μαζί με το πέος σου και εξιτάρει και τους δυο σας, ενώ το εξωτερικό χερούλι διεγείρει την κλειτορίδα.

Από: Esquire Mexico

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι τέλειες ασκήσεις για να χτίσεις πανίσχυρα πόδια

Θα δεις αξιοσημείωτα αποτελέσματα μόλις με 30 λεπτά άσκησης την εβδομάδα.

Γραφει Γιαννης Σπανος