Τι έψαξε και είδε ο πλανήτης το 2022 στο Pornhub

Ποιες στάσεις, ποια φετίχ και ποιοι συνδυασμοί άφησαν το στίγμα τους στο μόνο για ενηλίκους περιεχόμενο που καταναλώσαμε.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 14 Δεκεμβρίου 2022

Η πρώτη φορά που κάποιος έρχεται σε επαφή με τον θαυμαστό κόσμο της πορνογραφίας δεν ξεχνιέται. Μπορεί να έγινε μέσω ενός περιοδικού, μιας βιντεοκασέτας ή ενός παράνομου τηλεοπτικού καναλιού τοπικής εμβέλειας (για όσες και όσους τα έχουμε τα χρονάκια μας) αλλά, πλέον, το ενήλικο περιεχόμενο καταναλώνεται κυρίως δια του ίντερνετ, με το Pornhub να αποτελεί τον βασιλιά του πορνό. Γι' αυτό και ένα κάποιο ενδιαφέρον το έχει να δούμε, ρίχνοντας μια ματιά στο Pornhub's Year In Review, το τι ψάξαμε περισσότερο στην πλατφόρμα του.

Η κορυφαία τάση 

Δεν είναι άλλη από το σπιτικό πορνό, το γυρισμένο από μη-επαγγελματίες, που σημείωσε αύξηση κατά 169%, με τις γυναίκες να το προτιμούν κατά 37% περισσότερο από τους άντρες.

Τριπλέτες και gangbangs

Οι τριπλέτες, συνεχίζουν να βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού, με τις γυναίκες να προτιμούν κατά 40% περισσότερο από τους άντρες τον συνδυασμό "δύο άντρες και μία γυναίκα". Αν αυτό που θέλουν να δουν είναι ο συνδυασμός "μία γυναίκα και περισσότεροι άντρες", θα πληκτρολογήσουν τον όρο "gangbang", που και αυτός προτιμάται περισσότερο από τις γυναίκες απ' ό,τι από τους άντρες. Οι τριπλέτες, πάντως, είναι κατά 115% πιο δημοφιλείς στην Gen Z απ' ό,τι στους millennials.

MAN READING A MAGAZINEiStock

Ποδολαγνεία, mon amour

Η ποδολαγνεία ζει και βασιλεύει, σημειώνοντας αύξηση κατά 145%, ενώ ο όρος "sneakers" είδε τις αναζητήσεις του να αυξάνονται κατά 18%.

Στάση Κωλιάτσου (sic)

Στις γυναίκες αρέσει η στάση της καουμπόισσας όταν απολαμβάνουν να βλέπουν πορνό, ενώ στους άντρες αρέσει το στα τέσσερα και από πίσω. Επίσης, όσον αφορά το λεσβιακό σεξ, οι γυναίκες προτιμούν τα ψαλίδια κατά 155% περισσότερο από τους άντρες.

Το Top-20 των χωρών που επισκέπτονται το Pornhub

PORNHUB

Στην 1η θέση και με τεράστια διαφορά βρίσκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ ακολουθούν το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Ιαπωνία. Η Ελλάδα, ως μικρή αγορά, έμεινε εκτός.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.