5 games του Nintendo Switch για την παραλία

Η καλύτερη παρέα για διακοπές με social-distancing.

H Nintendo πέτυχε με το Switch to colpo grosso που κανείς δεν περίμενε ότι μπορεί να επαναληφθεί. Η επιτυχία της φορητής κονσόλας της ιαπωνικής εταιρείας είναι πια τόσο μεγάλη που φέρνει στον νου εποχές Game Boy, όταν τα video games πήγαιναν παντού το καλοκαίρι: Στο καράβι, στο χωριό, στο γηπεδάκι του μπάσκετ και -κυρίως- στην παραλία. Έτσι, αν είσαι φανατικός gamer και δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς ώστε να διαβάσεις ένα βιβλίο, η ιαπωνική εταιρεία έχει φροντίσει για τη διασκέδασή σου - ιδιαίτερα αν βαριέσαι φριχτά να παίξεις ρακέτες. 

Ποια όμως είναι εκείνα τα games που μπορούν να σου κρατήσουν παρέα στις διακοπές όσο οι υπόλοιποι ασχολούνται με water sports και ερασιτεχνικές φωτογραφήσεις για το Instagram; Ακολουθούν πέντε εξαιρετικές επιλογές που δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να σε απογοητεύσουν. 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Το πρώτο κεφάλαιο του Zelda για το Switch ήδη θεωρείται σημείο αναφοράς με εκατομμύρια πιστούς οπαδούς. Ένα open world game με γραφικά τόσο όμορφα που φέρνουν δάκρυα συγκίνησης στα μάτια και μία περιπέτεια τόσο δυνατή που δε σταματά ποτέ να σε εκπλήσσει με νεές αποστολές, νέα τέρατα, νέα όπλα και νέες -τι άλλο;- περιπέτειες.

Animal Crossing: New Horizons

Μπήκε στη ζωή των gamers μόλις τον Μάρτιο του 2020, ήδη όμως θεωρείται hit αφού η εθιστικότητά του πιάνει απίστευτα levels. Μία παράλληλη ζωή σε ένα ερημονήσι γεμάτο ανθρωπόμορφα ζώα όπου μπορείς να παραμετροποιήσεις σχεδόν τα πάντα όσο εξερευνείς τον απέραντο χάρτι. Καθόλου άσχημα, δηλαδή.

Super Smash Bros Ultimate

Γιατί όχι ένα fighting game που αντί για νίντζα και πολεμιστές διαθέτει όλους τους χαρακτήρες από το τρομερό σύμπαν των δύο Ιταλών μυστακοφόρων αδερφών; Ογδόντα διαφορετικοί χαρακτήρες, λοιπόν, είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη όσο εσύ λιώνεις κάτω από την ομπρέλα της παραλίας.

FIFA 20 - Legacy

Ναι, το Switch σου δίνει τη δυνατότητα να προπονηθείς στο ίσως πιο διάσημο "ποδοσφαιράκι" όλων των εποχών.

Fortnite

Το video game φαινόμενο δεν θα μπορούσε να λείπει από τη φορητή κονσόλα της Nintendo. Έτσι, θα πρέπει να επιβιώσεις μέσα σε αυτό το τρελό, παλαβό, κομίστικο αλλά και πολύ ανταγωνιστικό σύμπαν. 


φωτογραφία © Getty Images 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.