Καλωσόρισες iPhone13

Στις 24 Σεπτεμβρίου θα είναι διαθέσιμα στην αγορά τα τρία κινητά τηλέφωνα της σειράς iPhone 13 που ενσωματώνουν τεχνολογία 5G.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 15 Σεπτεμβρίου 2021

Apple Inc παρουσίασε χθες, Τρίτη, το iPhone 13 και το νέο iPad mini διευρύνοντας τη συνδεσιμότητα 5G, ενσωματώνοντας ταχύτερα μικροκυκλώματα (τσιπ) και πιο ευκρινείς κάμερες χωρίς να αυξήσει την τιμή του τηλεφώνου.

Η εταιρεία, που έχει την έδρα της στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας, δεν ανακοίνωσε κάποια ειδικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά ή προϊόντα, τα οποία να προκάλεσαν εντύπωση, αλλά οι αναλυτές εκτιμούν ότι οι πελάτες της Apple, που χρησιμοποιούν παλαιότερα μοντέλα συσκευών, όπως το iPhone X θα είναι πρόθυμοι να αποκτήσουν ένα καινούργιο έξυπνο κινητό τηλέφωνο της νέας σειράς.

Τα iPhone 13 έχουν ένα νέο τσιπ, το οποίο ονομάζεται A15 Bionic το οποίο ενσωματώνει λειτουργίες, όπως η αυτόματη μετάφραση κειμένου. Η ίδια τηλεφωνική συσκευή διαθέτει καλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, αλλά και μία λειτουργία Cinematic για την αυτόματη αλλαγή της εστίασης στη διάρκεια της βιντεοσκόπησης. Η Apple ανακοίνωσε ότι το iPhone 13 θα έχει ειδικές κεραίες 5G και εξαρτήματα ραδιοφώνου για μεγαλύτερες ταχύτητες, ενώ η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε πέντε χρώματα.

Η τιμή της αναφερόμενης τηλεφωνικής συσκευής θα αρχίζει από τα 699 δολάρια. Η τιμή του iPhone 13 Pro αρχίζει από τα 999 δολάρια και η τιμή του Pro Max αρχίζει από τα 1.099 δολάρια. Τα τρία μοντέλα κινητών τηλεφώνων θα είναι διαθέσιμα στις 24 Σεπτεμβρίου.

Καλωσόρισες iPhone13Apple

Τα iPhone 13 Pro και Pro Max διαθέτουν νέα συστήματα καμερών και μια αναβαθμισμένη υπερευρεία κάμερα με βελτιωμένη διάμετρο, για καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

iphone 13Apple

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης την αναβάθμιση του βασικού μοντέλου iPad με έναν πιο ισχυρό επεξεργαστή και βελτιωμένη κάμερα. Το νέο iPad ξεκινά από τα $329 και θα είναι διαθέσιμο από την επόμενη εβδομάδα.

Οι τιμές παρέμειναν σταθερές από την προηγούμενη χρονιά, αλλά μερικοί πάροχοι, όπως η AT&T Inc θα προφέρουν τις συσκευές χωρίς πρόσθετο κέρδος, αν οι πελάτες τους ανταλλάσσουν ένα προηγούμενο μοντέλο και εγγραφούν για ένα πρόγραμμα παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών.

Ο Μπεν Μπατζάριν υπεύθυνος για τις τεχνολογίες καταναλωτών στην Creative Strategies δήλωσε ότι αναμένει πως η προσφορά επιθετικών επιδοτήσεων και οι πολιτικές ανταλλαγών θα βελτιώσουν τις πιθανότητες της Apple και των παρόχων υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας να διατηρήσουν τους πελάτες τους.

"Δεν έχεις την υποχρέωση να πληρώσεις μία προκαταβολή και εξακολουθείς να πληρώνεις όσα πληρώνεις", εξήγησε ο Μπατζάριν.

iphone 13Apple

Τα νέα προϊόντα

Ο τίτλος της φετινής εκδήλωσης έφερε τον τίτλο "California Streaming", σαν μια παραλλαγή του πασίγνωστου φολκ-ροκ χιτ "California Dreamin".

Μαζί με το iPhone, συστήθηκαν στο κοινό επίσης τα νέα AirPods, το νέο Apple Watch Series 7.

Ταυτόχρονα ανακοίνωσε το νέο iPad Mini με 5G το οποίο θα ξεκινά από τα $499. Οι παραγγελίες για το νέο iPad Mini μπορούν να γίνουν από σήμερα και η διάθεση του θα αρχίσει από την επόμενη εβδομάδα.

iphone 13Apple

Ο αμερικανικός κολοσσός παρουσίασε ταυτόχρονα το νέο Apple Watch Series 7, με την οθόνη στο νέο μοντέλο να είναι κατά 20% μεγαλύτερη σε σύγκριση με το Series 6, ενώ το ανασχεδιασμένο λογισμικό επιτρέπει περισσότερες λεπτομέρειες να εμφανίζονται στην οθόνη. Θα έρχεται σε πέντε χρώματα, με περίβλημα από αλουμίνιο, χάλυβα και τιτάνιο.

Η σειρά 7 ξεκινά από τα $399 και θα είναι διαθέσιμα από αυτό το φθινόπωρο.

Από: Thetoc.gr

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.