To τρικ των αυτόματων απαντήσεων στο WhatsApp

Ένας έξοχος τρόπος για να αποσυνδεθείς από το τηλέφωνό σου χωρίς να εξαφανιστείς εντελώς.

Μπορεί να μην το έχεις παρατηρήσει, αλλά μερικές φορές το να παρακολουθείς ανελλιπώς όλες τις ειδοποιήσεις του WhatsApp μετατρέπεται σε πραγματική υποχρέωση, σαν εκείνες που έχεις στη δουλειά σου. Πάρα πολλά μηνύματα (από τον προϊστάμενο και τους συναδέλφους, από φίλους και οικογένεια, από διαφημίσεις και διάφορους αγνώστους) εισβάλλουν στο τηλέφωνό μας, μας αγχώνουν, αλλά πάνω από όλα σπαταλούν τον πολύτιμο χρόνο μας. 

Μερικές φορές το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εγκαταστήσουμε κάποιο είδος αυτόματου τηλεφωνητή που απαντά για εμάς, επιτρέποντάς μας να επικεντρωθούμε σε ό,τι είναι αυτό που κάνουμε. Αυτό το κόλπο είναι πολύ απλό και μπορείς να το εφαρμόσεις οποτεδήποτε χωρίς να πληρώσεις απολύτως τίποτα.

>Διάβασε ακόμη: To τρικ στο WhatsApp για περισσότερη μνήμη στο κινητό

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή AutoResponder, η οποία επιτρέπει να ορίσουμε αυτόματες απαντήσεις που αποστέλλονται αυτόματα σε μία συνομιλία όταν κάποιος γράφει. 

Οι απαντήσεις μπορoύν να είναι πολύ απλές όπως "Εντάξει" ή "Δε μπορώ να απαντήσω", αλλά και πιο περίπλοκες όπως "Αυτή τη στιγμή είμαι σε διακοπές, θα τα πούμε σε 2 εβδομάδες". Το Autoresponder επιτρέπει στο χρήστη να αποφασίσει την ώρα κατά την οποία θα ενεργοποιήσει αυτή την υπηρεσία, προκειμένου να οργανώσει καλύτερα τις στιγμές του χωρίς κινητό. Ωστόσο, για να συμβούν όλα τα παραπάνω, πρέπει να τσεκάρεις ποια εφαρμογή είναι συμβατή με τον τύπο της συσκευής σου. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης