H Sony επαναφέρει το PlayStation One σε νέα, mini έκδοση

Λέγεται Playstation Classic κι έρχεται μαζί με 20 θρυλικά pre-loaded παιχνίδια.

Το πιο καυτό trend στον κόσμο του gaming είναι η τάση κάτι παλιό κι αγαπημένο να επανέρχεται σε mini μορφή. Όπως για παράδειγμα: Η Sony μόλις ανακοίνωσε το PlayStation Classic, μία μικροσκοπική βερσιόν του παλιού κι αγαπημένου PlayStation που άλλαξε το gaming σύμπαν από την ώρα που εμφανίστηκε 25 χρόνια πριν.

Η νέα mini κονσόλα αναμένεται να κυκλοφορήσεις στην Αμερική στις 3 Δεκεμβρίου με κόστος 99,99 δολάρια, όπως δηλώνει η εταιρεία. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι μαζί με την παιχνιδομηχανή θα έρχονται και 20 pre-loaded games: με τα θρυλικά Final Fantasy VII, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3, και Wild Arms να ξεχωρίζουν. Η κονσόλα τώρα είναι κατά 45% μικρότερη από την παλιά ενώ το καλώδιο HDMI και δύο χειριστήρια περιλαμβάνονται στην τιμή.

H Sony επαναφέρει το PlayStation One σε νέα, mini έκδοση

Φαίνεται ότι κι άλλες εταιρείες ακολουθούν -και θα ακολουθήσουν- τη μόδα που λάνσαρε επιτυχημένα η Nintendο. Η μεγάλη επιστροφή των retro games είναι γεγονός, αποφέρει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια χωρίς ιδιαίτερο κόπο, και βάζει σε σκέψεις τους παραγωγούς παιχνιδιών για το κατά πόσο αξίζει να εκπονούν συνεχώς νέα, μεγαλεπήβολα σχέδια για υπερσύγχρονα video games και κονσόλες, τα οποία όμως εμπεριέχουν και τεράστιο ρίσκο αποτυχίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.