Η Sony μόλις επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει το Playstation 5

Η είδηση ισχύει, απλά ίσως αλλάξει ονομασία.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 10 Οκτωβρίου 2018

H Sony ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι το Playstation 5 ετοιμάζεται στα κεντρικά της γραφεία, αν και δεν ξεκαθάρισε το κατά πόσο θα λέγεται έτσι ή αν θα πρέπει να περιμένουμε κάποια αλλαγή στο brandname. "Αυτήν την στιγμή, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι χρειαζόμαστε ένα hardware νέας γενιάς" ήταν τα λόγια του Kenichiro Yoshida, προέδρου της ιαπωνικής εταιρείας, στους Financial Times.

Έτσι το πράσινο λαμπάκι των θεωριών για τη νέα κονσόλα της Sony άναψε. Το Gearnuke, επικαλούμενο έγκυρες πηγές, αποκάλυψε ότι εξετάζεται η πιθανότητα το Playstation 5 να παίζει παιχνίδια που προορίζονται για παλιότερες παιχνιδομηχανές. Μάλιστα, χωρίς ακόμα να μπορεί να εξηγηθεί ακριβώς στους αμύητους, φαίνεται ότι τα games θα προσαρμόζονται στις αυξημένες επιδόσεις της νέας κονσόλας, ιδιαίτερα όσον αφορά τα γραφικά. Η τεχνική του emulate αλλάζει επίπεδο όπως καταλαβαίνεις.

Δεν μιλάμε δηλαδή για κάποιες remastered εκδόσεις, οι οποίες θα απαιτούν από σένα να βάλεις ξανά το χέρι στην τσέπη, αντίθετα θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το παλιό cd του Crash Bandicoot, αυτό το αντικείμενο που σου έχει κάνει παρέα για εκατοντάδες ώρες της ζωής σου ξανά· αυτήν την φορά όμως θα είναι πιο γρήγορο, πιο εντυπωσιακό, πιο απολαυστικό καθώς θα εκμεταλλεύεται όλες τις δυνατότητες της υπερσύγχρονης κονσόλας της Sony.

Από: Esquire UK

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Σχέσεις & Sex

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η Nintendo σχεδιάζει θήκη που μετατρέπει το κινητό σε Game Boy

Για πρώτη φορά, η Nintendo ασχολείται επίσημα με το θέμα και οι νοσταλγοί παθαίνουν παροξυσμό.

Μάλλον η Lexus μόλις κατασκεύασε το πρώτο ιπτάμενο skateboard

Οι οπαδοί του sci-fi εύχονται να μην είναι hoax.