Κυκλοφόρησαν όλες οι πληροφορίες για το νέο iPhone 9

Πολύ δυνατό τεχνικά, παραδοσιακό στο design, πολύ προσιτό στην τιμή.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 07 Φεβρουαρίου 2020

Το νέο iPhone 9 βρίσκεται προ των πυλών, ενώ με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει καλό είναι να το περιμένουμε μέσα στον Μάρτιο του 2020. Τι άλλο όμως γνωρίζουμε σχετικά με το νέο smartphone του τεχνολογικού κολοσσού από το Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας; Στο YouTube κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα ένα βίντεο από το κανάλι ConceptsiPhone που ρίχνει φως στην υπόθεσή του και δίνει τέλος σε αρκετές φημολογίες.

Πρώτα από όλα, εκείνο που μέχρι στιγμής αποκαλούσαμε iPhone SE 2, μετονομάζεται σε iPhone 9. Βλέποντάς το από σχεδιαστικής άποψης, δείχνει να ακολουθεί τις γραμμές του iPhone 8. Σε τεχνικά, όμως, χαρακτηριστικά θα το ξεπεράσει κατά πολύ.

Ξεκινώντας από την οθόνη, η οποία μόνο τεράστια δεν είναι, μαθαίνουμε ότι έχει μέγεθος 4,7 ίντσες, θα είναι IPS LCD ή αλλιώς ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στο είδος αυτό και θα είναι κατασκευασμένη από πολύ ανθεκτικό γυαλί. Επίσης, στη βάση του βρίσκουμε το κουμπί για το Apple Touch ID. Σχετικά με τις φωτογραφικές του ικανότητες τώρα, η κάμερα του είναι μία αλλά θαυματουργή, αφού το άνοιγμα του διαφράγματος (f / 1.4) της εξασφαλίζει εξαιρετικές δυνατότητες. Όσο για τα χρώματα: Μαύρο, άσπρο, κόκκινο και jet black, μία επιλογή που επιστρέφει αρκετά χρόνια μετά, αφού τελευταία φορά χρησιμοποιήθηκε για το iPhone 7.

Αφήσαμε τα πιο σημαντικά για το τέλος. Τα δυνατά χαρτιά του iPhone 9 και εκεί που φαίνεται ότι έχει δώσει βάρος η Apple είναι δύο: Πρώτον, ο επεξεργαστής, ένα παντοδύναμο A13 Bionic chip, κάτι που θα μοιράζονται μαζί του και τα Phone 11, 11 Pro and 11 Pro Max· δεύτερον, η τιμή του, η οποία μάλλον δε θα ξεπεράσει τα 370 Ευρώ, τρομερά χαμηλή δηλαδή για ένα μοντέλο με καταγωγή από το Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας.

Από: Esquire IT

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταξίδια & Ξενοδοχεία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τα 117 νέα emojis της φετινής χρονιάς

Από την transgender σημαία και τα φαγητά που έλειπαν μέχρι μυθικά πλάσματα και την πιο χαρακτηριστική ιταλική χειρονομία: Ένας πλήρης οδηγός για όλες τις καινούριες προσθήκες.

Τι θα συμβεί στον υπολογιστή σου στις 19 Ιανουαρίου 2038

Spoiler alert: Τίποτα. Εκτός αν χρησιμοποιείς ακόμα κάποια πολύ συγκεκριμένα λειτουργικά προγράμματα.