Η νέα γενιά smarthphones της Samsung

Το κορεατικό brand ποντάρει στην τεχνολογία 5G και την 8Κ ανάλυση βίντεο.

Τα νέα smartphones της Samsung είναι εδώ και αποτελούν το πιο καυτό νέο στην αγορά της τεχνολογίας. Πριν λίγες ώρες, στο Palace of Fine Arts του Σαν Φρανσίσκο, το κορεατικό brand έδωσε στη δημοσιότητα τα ολοκαίνουργια μοντέλα με τα οποία ευελπιστεί να κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά. Η παρουσίαση των Galaxy S20 , Galaxy S20 + , Galaxy S20 Ultra και Galaxy Z Flip ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακή. Οι ειδήσεις όμως που προέκυψαν από αυτήν ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Καταρχάς, η Samsung έκανε σαφές ότι όσο οι υπόλοιποι κατασκευαστές επιδίδονται σε μία κούρσα για την καλύτερη φωτογραφική κάμερα, εκείνη έχει βάλει στόχο το βίντεο καθώς και το δίκτυο 5G που σε λίγο καιρό, όπως όλα δείχνουν, θα κατακτήσει τον πλανήτη. Έτσι όλα τα νέα δικά της smartphone θα βιντεοσκοπούν με ανάλυση 8K, θα έχουν αυξημένη τεχνητή νοημοσύνη (πιο σωστό zoom, hyperlapse mode), ενώ παράλληλα μένοντας πιστά στο πνεύμα των καιρών θα έχουν όχι μία αλλά τρεις κάμερες.

Η πραγματική όμως επανάσταση, όπως υποστηρίζει το κορεατικό brand, δεν έρχεται από τα κινητά του στον τομέα της κάμερας, της φωτογραφίας και του βίντεο. Τα νέα μοντέλα έχουν κατασκευαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι απόλυτα συμβατά και να υποστηρίζουν όλες εκείνες τις αλλαγές που ενδέχεται να φέρει η τεχνολογία 5G στις ζωές μας.

Η νέα γενιά smarthphones της Samsung

Καθώς, λοιπόν, οι ηλεκτρονικές συσκευές του σπιτιού θα μεταμορφώνονται σε πραγματικά "έξυπνους βοηθούς" της καθημερινότητάς στα πλαίσια του smart home, η Samsung φιλοδοξεί να δώσει στους χρήστες της την καλύτερη δυνατή και πιο ψυχαγωγική εμπειρία – για αυτό και ήδη ανακοίνωσε συνεργασίες με το Netflix, το Xbox της Microsoft, το Spotify αλλά και την Google. Όλες οι εξελίξεις σε τηλεοράσεις, κονσόλες, υπολογιστές, ασύρματα ακουστικά αλλά και κάθε άλλου είδους smart συσκευή θα μπορούν να συντονίζονται μέσα από τα κορεατικά smartphones νέα γενιάς.

Samsung Galaxy S20 3

Όσο τώρα για το Galaxy Z Flip που ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο αναδιπλούμενο σχήμα του; Η Samsung κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα με το Galaxy Fold, αποδεικνύοντας ότι, ναι, ένα κινητό μπορεί να διπλώνεται στα δύο και να παραμένει ιδιαίτερα θελκτικό. Έτσι ο επίγονός του παίζει σχεδόν μόνος του σε μία αγορά που στήθηκε σχεδόν από το μηδέν. 

Samsung Galaxy S20 παρουσίαση

Τέλος, όπως ήταν αναμενόμενο, οι τιμές που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι αρκετά τσουχτερές όσον αφορά τα μοντέλα που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις Η.Π.Α μέσα στον Μάρτιο: 999 δολάρια για το S20, 1119 δολάρια για το S20+, 1399 δολάρια για το S20 Ultra και περίπου 1300 δολάρια για το Z Flip που όμως αναμένεται να βρεθεί λίγο νωρίτερα στα ράφια των καταστημάτων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αυτό το παράξενο βιντεοπαιχνίδι θυμίζει ταινία του Wes Anderson

Ονομάζεται Harold Halibut και χρειάστηκαν περισσότερα από δέκα χρόνια για τη δημιουργία του.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μήπως τόσο καιρό βουρτσίζεις τα δόντια σου με λάθος τρόπο;

Στο TikTok λένε πως πρέπει να κάνεις κάτι που, τουλάχιστον εμείς δε σκεφτήκαμε ποτέ.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσους φίλους χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι, σύμφωνα με το Harvard

Ναι, οι κοινωνικές σχέσεις αποτελούν βασικό παράγοντα για την ευτυχία και την ευημερία.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο James Hetfield των Metallica έκανε τατουάζ με τις στάχτες του Lemmy των Motorhead

Τι εννοείς δεν είναι αυτός τρόπος για να τιμήσεις τους φίλους σου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

H άβαφη Megan Fox προκαλεί αντιδράσεις. Αλλά γιατί;

Εμάς πάντως μας αρέσει φυσική - αν και δεν πέφτει σε κανέναν λόγος για το τι θέλει η ίδια.

Γραφει Πωλινα Φραγκου