Τα καλύτερα multiplayer games για το smartphone σου

Εγγυημένη διασκέδαση στην καραντίνα.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 28 Μαρτίου 2020

Το App Store και το Google Play είναι γεμάτα με αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως επίσης και πολλά, μα πάρα πολλά, παιχνίδια. Παρότι δεν είναι όλα άξια να αφιερώσεις το χρόνο σου σε αυτά, υπάρχουν κάποια που θα φροντίσουν να περάσεις ευχάριστα μία ή και περισσότερες ώρες, παίζοντας μάλιστα online με άλλους παίκτες.  

Bowmasters

Τα καλύτερα multiplayer games για το smartphone σου

Επιλέγεις ένα από τους cartoonish χαρακτήρες και προσπαθείς να πετύχεις με το τόξο σου τον αντίπαλο. Απλό όσο και διασκεδαστικό. Απλά να έχεις κατά νου πως χρειάζεται να κερδίσεις 10 ΑΙ παίκτες στα προκριματικά προκειμένου να προπονηθείς καταλλήλως. 

270

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ SMARTPHONE 2

Αν αναρωτήθηκες ποτέ πώς θα μπορούσε να μοιάζει η προεκλογική κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ, τότε το 270 σου δίνει όλες τις απαντήσεις και σε καλεί να βαδίσεις στα χνάρια του Donald Trump, της Hillary Clinton και του Bernie Sanders.

War Robots

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ SMARTPHONE 3

Μέχρι και 12 διαφορετικοί παίκτες μπορούν να φτιάξουν τα ρομπότ τους, να τα αναβαθμίσουν και να πολεμήσουν με αυτά. 

Fortnite

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ SMARTPHONE 4

Το παιχνίδι που έκανε cool τα battle royales είναι πλέον διαθέσιμο και για το iPhone. Παίζοντας, θα καταλάβεις γιατί όλοι οι 14χρονοι έχουν κολλήσει άσχημα.

Command & Conquer: Rivals

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ SMARTPHONE 5

Το επικό παιχνίδι στρατηγικής -ένα από τα καλύτερα που φτιάχτηκαν ποτέ στο είδος του- κατακτά και τους χρήστες smartphones, οι οποίοι συνεργάζονται για να μοιραστούν πόρους και να αντιμετωπίσουν εχθρικές δυνάμεις.

Spaceteam

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ SMARTPHONE 6

Μέχρι 8 παίκτες μπορούν να συνεργαστούν για να εμποδίσουν μία διαγαλαξιακή πυρκαγιά. Είναι λίγο περίπλοκο αλλά εξαιρετικά εθιστικό. 

FIFA

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ SMARTPHONE 9

Ακόμη και στην οθόνη του κινητού, το FIFA έχει τη χάρη του. Και αφού δεν μπορείς να συναντήσεις τους φίλους σου για μερικά ματσάκια στο σαλόνι του σπιτιού σου, ίσως ήρθε η ώρα να το κάνεις online.

Psych!

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ SMARTPHONE 7

To Psych! είναι ένα παιχνίδι που αναπτύχθηκε από το game studio της Ellen Degeneres, που μας έδωσε και το Heads Up. Σε αυτό θέτεις διασκεδαστικές ερωτήσεις αλλά και απαντάς σε τέτοιες. 

Words With Friends 2

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ SMARTPHONE 8

Το Words With Friends 2 είναι ένα τύπου Scrabble παιχνίδι, στο οποίο ασφαλώς καλείσαι να αποδείξεις τις γνώσεις στην ορθογραφία και να σχηματίσεις λέξεις. 

Ticket To Ride

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ SMARTPHONE 10

Στο video game που βασίζεται στο περίφημο ομώνυμο επιτραπέζιο παιχνίδι, ο παίκτης καλείται να φτιάξει ένα λειτουργικό σιδηροδρομικό δίκτυο που θα ενώνει τις ΗΠΑ. Κερδίζεις πόντους ολοκληρώνοντας διαδρομές, φυσικά πριν από κάθε άλλον.


Διάβασε ακόμη για τα video games της καραντίνας, την απόλυτη ρετρό κονσόλα PC Engine Mini και τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του Nintendo Switch.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Νέα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κορονοϊός απειλεί και το παγκόσμιο ίντερνετ

Το διαδίκτυο είναι υπερφορτωμένο λόγω της καραντίνας. Υπάρχει περίπτωση άραγε να πέσει;

To Facebook δωρίζει 100 εκατ. δολ. στα δοκιμαζόμενα ΜΜΕ

"Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε την ειδησεογραφία περισσότερο από ποτέ".