H Epic Games, μετά τα αποκαλυπτήρια της μηχανής γραφικών Unreal Engine 5 και των πρωτοποριακών τεχνολογιών που αυτή φέρνει στον κόσμο του gaming, έκανε ένα ακόμη σπουδαίο δώρο στους φίλους του gaming: Από το απόγευμα της Πέμπτης 14 Μαΐου έδωσε την ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί να αποκτήσει εντελώς δωρεάν -και φυσικά να κρατήσει για πάντα- το Grand Theft Auto V (GTA V). 

Το παιχνίδι της Rockstar αποτελεί ένα από τα κορυφαία όλων των εποχών στο είδος του, που ακόμη και μέχρι σήμερα πουλά σαν τρελό. Αξίζει να αναφερθεί πως οι πωλήσεις του έχουν ξεπεράσει τα 120.000.000 αντίτυπα, με τον συνολικό του τζίρο να ανέρχεται στα 6 δισ. δολάρια.

Σε περίπτωση που ψήθηκες, αρκεί να φτιάξεις έναν λογαριασμό στο Epic Games Store -θα σου πάρει λίγα λεπτά και δεν κοστίζει τίποτα- και να αποκτήσεις το GTA V.


Διάβασε ακόμη για τα 9 πιο πολυαναμενόμενα video games για το Xbox, το απειλητικά ενήλικο animation Castlevania, τα καλύτερα multiplayer games για το smartphone σου και όλα όσα αποκάλυψε η Sony για το Playstation 5.