Οι σωματικές μεταμορφώσεις των κινηματογραφικών ηρώων της DC

Το υπερ-ηρωικό σύμπαν απαιτεί θυσίες και αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 29 Ιανουαρίου 2021

Christian Bale, Tom Hardy, Henry Cavill, Jason Momoa. Ή διαφορετικά, Batman, Bane, Superman και Aquaman. Για να γίνεις από ένας απλός ηθοποιός σε σούπερ ήρωα απαιτούνται κάποιες αναβαθμίσεις στο γενικότερο προφίλ σου. Μία από αυτές είναι και η σωματική. Μία τέτοια διαδικασία δεν είναι η ίδια για κάθε κορμί, με ειδική προσέγγιση να χρειάζεται για κάθε διαφορετικό σωματότυπο και ανάγκη. 

Christian Bale

Οι σωματικές μεταμορφώσεις των κινηματογραφικών ηρώων της DC

Ο Άγγλος ηθοποιός έπρεπε να περάσει από το τρομακτικά αδύνατο κορμί του The Machinist στο μυώδες του Batman Begins σε λιγότερο από έναν χρόνο. Το έκανε μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που ο ίδιος ο Christopher Nolan του ζήτησε να χαλαρώσει και να μην "φουσκώσει" άλλο. Ο Bale από εκεί που έπαιρνε μόλις 300 θερμίδες την ημέρα, ξεκίνησε να τρώει πίτσα και παγωτά 5 φορές ανά 24ωρο, για 5 ολόκληρους μήνες, συνδυαστικά με 3 ώρες έντονης γυμναστικής καθημερινά.

J. K. Simmons

ΗΘΟΠΟΙΟΙ DC ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 3

Ο 65χρονος Αμερικανός ηθοποιός είναι η απόδειξη πως ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξεις, προς το καλύτερο, το σώμα σου. Για να υποδυθεί τον Commissioner Gordon στο Justice League ακολούθησε το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής ενός πρώην πεζοναύτη για 8 εβδομάδες. Το αποτέλεσμα ήταν κάτι περισσότερο από εντυπωσιακό.

Tom Hardy

ΗΘΟΠΟΙΟΙ DC ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 4

Η αλήθεια είναι ότι τον έχουμε συνηθίσει σε ρόλους που απαιτούν μούσκουλα, οπότε δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση η εικόνα του σαν Bane. Κι όμως, ο ίδιος ο 43χρονος Άγγλος ηθοποιός έχει παραδεχτεί σε δηλώσεις του πως χρειάστηκε να φτάσει το κορμί του στα άκρα. Η διατροφή, η άσκηση και τα συμπληρώματα που χρησιμοποίησε λίγο έλειψε να του κάνουν μεγάλη ζημιά. 

Henry Cavill

ΗΘΟΠΟΙΟΙ DC ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 7

Η ίσως πιο εντυπωσιακή μεταμόρφωση. Ο Cavill έγινε από ένας ελαφρώς παχύσαρκος έφηβος, ο Superman, με το λίπος στο κορμί του να είναι απειροελάχιστο πια. Η εξαιρετική σωματική κατάστασή του είναι προφανής και στο The Witcher - οι ώμοι του έχουν ανοίξει τόσο πολύ, που πια -όπως λέει ο ίδιος- δυσκολεύεται να φορέσει κοστούμι. Του αρέσει η προπόνηση και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Ben Affleck

ΗΘΟΠΟΙΟΙ DC ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 2

Η μεταμόρφωσή του σε Batman ήταν σχεδόν απίστευτη. Πήρε στα σοβαρά το όλο project, ακολουθώντας πολύ αυστηρή δίαιτα και προπονήσεις με βάρη. Το κορμί του διαμορφώθηκε όπως ποτέ πριν στο παρελθόν.

Jason Momoa 

ΗΘΟΠΟΙΟΙ DC ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 8

Για να πάρει το ρόλο του Aquaman, χρειάστηκε να βάλει 5 κιλά σε μύες. Δεν ήταν τόσο δύσκολο για τον ούτως ή άλλως προικισμένο γονιδιακά Χαβανέζο ηθοποιό, ο οποίος επιμένει ότι το μυστικό του κορμιού του είναι η yoga και το surfing.

Ezra Miller

ΗΘΟΠΟΙΟΙ DC ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 5

O 28χρονος Αμερικανός ηθοποιός κατάφερε να συνδυάσει το λεπτό κορμί του με μία άκρως αρρενωπή, υπερηρωική παρουσία στο DC Universe. Ο Flash κάνει αρκετή cardio training, κάτι που τον βοηθά να διατηρεί την ευελιξία του, έχοντας γραμμωμένο κορμό. 

Jared Leto

ΗΘΟΠΟΙΟΙ DC ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 6

Μπορεί να μην τον συμπαθεί η πλειοψηφία των fans της DC αλλά ο 48χρονος Αμερικανός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Joker στο Suicide Squad είναι ένας πραγματικός μαχητής στο γυμναστήριο, φροντίζοντας να περνά εκεί τουλάχιστον δύο ώρες καθημερινά. 

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης