Ο Steph Curry, αν και για ακόμη μια χρονιά ήταν εξαιρετικός, βαδίζει προς το τέλος της καριέρας του και ήδη έχει αρχίσει να σκέφτεται το μέλλον του. Παρότι φέτος αποκλείστηκε από τους Λος Άντζελες Λέικερς, λίγο πιο πριν είχε κερδίσει το βραβείο κοινωνικής δικαιοσύνης Kareem Abdul-Jabbar -μάλιστα πρόκειται να χαρίσει 100.000 δολάρια σε Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο- και όλα δείχνουν πως ο ηγέτης των Ουόριορς έχει κι άλλες δουλειές στα σκαριά. Μία από αυτές είναι και η δημιουργία ενός ουίσκι που σύντομα θα κυκλοφορήσει σε όλον τον κόσμο. 

Το Gentleman's Cut Kentucky Straight Bourbon Whiskey θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο ευρύ κοινό και ο Curry μοιάζει ενθουσιασμένος: "Οι γιορτές παίρνουν πολλές διαφορετικές μορφές, από οικείες συγκεντρώσεις μέχρι μεγάλα ορόσημα, και στο κέντρο κάθε αξέχαστης στιγμής βρίσκεται ένα απόσταγμα που έχει τις ρίζες του στην ιστορία και την παράδοση. Είμαι περήφανος που βοήθησα στην προσεκτική δημιουργία ενός νέου signature Kentucky Straight Bourbon, του Gentleman's Cut. Αυτό το πλούσιο, σύνθετο και τολμηρό μπέρμπον είναι η τέλεια προσφορά για να τιμήσουμε τις μεγάλες περιστάσεις της ζωής και θα αποτελέσει μέρος μιας στιγμής πρόποσης με υψωμένο ποτήρι στη ζωή των θαυμαστών μου, των φίλων και της οικογένειάς μου".

Λίγα λόγια για το Gentleman's Cut Kentucky Straight Bourbon Whiskey 

Εντωμεταξύ, η σύζυγος του Curry, Ayesha, δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων και των ποτών, οπότε ήταν θέμα χρόνου να εμπλακεί και ο ίδιος ο Steph με το δικό του project. Το μπέρμπον του Curry αποστάζεται, ωριμάζει και εμφιαλώνεται στο Game Changer Distillery στο Boone, KY, σε συνεργασία με τον John Schwartz, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του οινοποιείου Amuse Bouche. 

Το Gentleman's Cut αποστάζεται σε χάλκινους αποστακτήρες 500 γαλονιών και παλαιώνεται για πέντε έως επτά χρόνια σε καμμένη λευκή βελανιδιά, η οποία προσδίδει στο ουίσκι "νότες κανέλας, καβουρδισμένης καραμέλας και γλυκού καβουρδισμένου κάστανου".

Το μπουκάλι θα πωλείται στη λιανική με προτεινόμενη τιμή 79,99 δολάρια ανά φιάλη. Αν και δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα για την ποιότητα, μπορούμε μόνο να φανταστούμε ότι θα είναι ποιοτικό, όπως τα περισσότερα πράγματα με τα οποία ασχολείται ο Curry.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.