Την τάση που θέλει όλο και περισσότερους celebrities να μπαίνουν στη βιομηχανία του ποτού φαίνεται πως ακολουθεί και ο Conor McGregor, που λάνσαρε πριν λίγες ημέρες το δικό του ουίσκι, το Proper No. Twelve.

Ο πρωταθλητής του ΜΜΑ, όπως δήλωσε ο ίδιος, θέλησε να κλείσει σε μία φιάλη το μαχητικό του πνεύμα, με ένα ιρλανδικό ουίσκι που αρχικά είχε ονομαστεί Notorious αλλά τελικά κρίθηκε απαραίτητο το rebranding. 

Το όνομά του προέρχεται από την περιοχή στην οποία βρίσκεται το Crumlin (Dublin 12), η γειτονιά στην οποία μεγάλωσε ο McGregor στην ιρλανδική πρωτεύουσα.

"Το Crumlin είναι ένα μέρος το οποίο θα βρίσκεται πάντοτε στην καρδιά μου. Εκεί έμαθα πώς να παλεύω και με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Είναι ένα μέρος που το σκέφτομαι κάθε μέρα και θέλησα να το τιμήσω με το όνομα αυτό. Σέβομαι ιδιαίτερα όλα τα υπόλοιπα ιρλανδικά ουίσκι αλλά έρχομαι δυναμικά στο χώρο για να δώσω μια πιο δυνατή και παθιασμένη άποψη πάνω στο ποτό" ανέφερε ο Notorious.

Για την δημιουργία του Proper No. Twelve χρειάστηκε η βοήθεια του master distiller David Elder, που έχει βάλει την υπογραφή του σε brands όπως η Guinness και το Bushmills. Oι πρώτες πληροφορίες για το ποτό του McGregor κάνουν λόγο για ένα σύνθετο και εκλεπτυσμένο blend, με νότες βανίλιαςκαι μελιού. 

Η τιμή του Proper No. Twelve -που θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και ΗΠΑ στα τέλη του μήνα- είναι €22, εκ των οποίων τα €4 από κάθε φιάλη θα πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.