
Ο Conor McGregor μόλις λάνσαρε το δικό του ιρλανδικό ουίσκι
Κυρίες και κύριοι, το Proper No. Twelve.

Την τάση που θέλει όλο και περισσότερους celebrities να μπαίνουν στη βιομηχανία του ποτού φαίνεται πως ακολουθεί και ο Conor McGregor, που λάνσαρε πριν λίγες ημέρες το δικό του ουίσκι, το Proper No. Twelve.
Ο πρωταθλητής του ΜΜΑ, όπως δήλωσε ο ίδιος, θέλησε να κλείσει σε μία φιάλη το μαχητικό του πνεύμα, με ένα ιρλανδικό ουίσκι που αρχικά είχε ονομαστεί Notorious αλλά τελικά κρίθηκε απαραίτητο το rebranding.
Το όνομά του προέρχεται από την περιοχή στην οποία βρίσκεται το Crumlin (Dublin 12), η γειτονιά στην οποία μεγάλωσε ο McGregor στην ιρλανδική πρωτεύουσα.
"Το Crumlin είναι ένα μέρος το οποίο θα βρίσκεται πάντοτε στην καρδιά μου. Εκεί έμαθα πώς να παλεύω και με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Είναι ένα μέρος που το σκέφτομαι κάθε μέρα και θέλησα να το τιμήσω με το όνομα αυτό. Σέβομαι ιδιαίτερα όλα τα υπόλοιπα ιρλανδικά ουίσκι αλλά έρχομαι δυναμικά στο χώρο για να δώσω μια πιο δυνατή και παθιασμένη άποψη πάνω στο ποτό" ανέφερε ο Notorious.
Για την δημιουργία του Proper No. Twelve χρειάστηκε η βοήθεια του master distiller David Elder, που έχει βάλει την υπογραφή του σε brands όπως η Guinness και το Bushmills. Oι πρώτες πληροφορίες για το ποτό του McGregor κάνουν λόγο για ένα σύνθετο και εκλεπτυσμένο blend, με νότες βανίλιαςκαι μελιού.

Η τιμή του Proper No. Twelve -που θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και ΗΠΑ στα τέλη του μήνα- είναι €22, εκ των οποίων τα €4 από κάθε φιάλη θα πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.
Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι
Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤο Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή
Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΌλα τα φώτα στο Bar Leone
Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα
Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.
Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι
Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.
Γραφει Τιμος Σαλαμες