Ο Marilyn Manson φτιάχνει το δικό του αψέντι, ο George Clooney και οι φίλοι έχουν βγάλει μία περιουσία από τη βιομηχανία της αγαύης και ο Ryan Reynolds εσχάτως αγόρασε gin. Το ενδιαφέρον των σταρ του Χόλιγουντ για το spirit industry έχει φτάσει στο peak του και από τη γιορτή που έχει στηθεί δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Dwayne Johnson. Ο Rock έχει εδώ και αρκετούς μήνες καταθέσει έγγραφα ώστε να ξεκινήσει μία επιχείρηση που σχετίζεται με την τεκίλα.

Αρχικά, θέλησε να κατοχυρώσει την εμπορική ονομασία Mana, που στην πολυνησιακή κουλτούρα είναι ένας είδος μυστηριακής ενέργειας που δίνει δύναμη και επιρροή. Δυστυχώς για τον ίδιο, το U.S. Trademark and Patent Office απέρριψε την αίτησή του, χαρακτηρίζοντας το όνομα Mana ως πολύ σχετικό με άλλα υπάρχοντα εμπορικά σήματα.  

Ο Rock όμως δεν πτοήθηκε και ενημέρωσε πριν λίγες εβδομάδες μέσω Instagram ότι έχει ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές από τα πρώτα βαρέλια, ώστε να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα για την τεκίλα του. 

Με βάση τα όσα φαίνονται στη φωτογραφία που πόσταρε ο 46χρονος πρώην παλαιστής και πλέον ηθοποιός/παραγωγός, θα λανσάρει ένας πλήρες lineup σχετικό με το δημοφιλέστερο απόσταγμα της αγαύης, που θα περιλαμβάνει Añejo (παλαιωμένη για πάνω από ένα χρόνο σε δρύινα βαρέλια), Silver (η λευκή, που εμφιαλώνεται αμέσως μετά την απόσταξή της ή μέσα σε 2 μήνες και αποτελεί μία τέλεια βάση για cocktails) και Reposado (τεκίλα που έχει ωριμάσει σε δρύινα βαρέλια για 2 με 12 μήνες πριν από την εμφιάλωση).

Από ό,τι φαίνεται το μόνο που απομένει για τον Rock είναι αφενός να βρει ένα νέο όνομα -το οποίο ασφαλώς θα πρέπει να δημιουργήσει θόρυβο- και αφετέρου την τελική ημερομηνία για να βγάλει το προϊόν του στην αγορά.