Το πιο δημοφιλές video game σχετικά με το μπάσκετ γενικότερα και το ΝΒΑ ειδικότερα, το NBA2K, αποτίνει το δικό του φόρου τιμής στον Kobe Bryant. O μύθος των Los Angeles Lakers έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών, μαζί με την κόρη του Gianna και 7 ακόμη άλλα άτομα, έπειτα από τη συντριβή του ελικοπτέρου του στην περιοχή Calabasas της Καλιφόρνια, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020.

Το Μamba Menatlity του θρύλου του ΝΒΑ ενέπνευσε γενιές και γενιές αθλητών -κάτι που ισχύει μέχρι σήμερα- με τον γενικότερο τρόπο παιχνιδιού του να επηρεάζει αρκετούς παίκτες, οι οποίοι αντιγράφουν κινήσεις του. 

Υπενθυμίζουμε ότι το κανονικό εξώφυλλο του NBA 2K21 θα φιλοξενεί τους Damian Lillard και Zion Williamson, με τη standard έκδοση να κυκλοφορεί παράλληλα με τη συλλεκτική, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο. Η Mamba Forever Edition ήταν κάτι που επιθυμούσαν να δουν τόσο οι φίλοι του γνωστού παιχνιδιού όσο και οι fans του Bryant σε όλο τον πλανήτη. 

Το NBA 2K21 θα είναι διαθέσιμο για PS4, XBOX One X και PC, ενώ θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2020 και για τις κονσόλες νέας γενιάς που θα λανσαριστούν τους επόμενους μήνες.


Διάβασε ακόμη για τον προγραμματισμένο να κερδίζει Kawhi Leonard, τον Mr. NBA Jerry West, τη διαμαρτυρία του Kyrie Irving και πώς οι Chicago Bulls καταστράφηκαν μετά τον Michael Jordan.