Ο Patrick Mouratoglou σερβίρει μαζί με την Costa Navarino

Η Costa Navarino αναδεικνύεται σε κορυφαίο προορισμό τένις διεθνώς.

Η Costa Navarino, ο διεθνής τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών στη Μεσσηνία, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον διάσημο προπονητή τένις Patrick Mouratoglou για τη δημιουργία του ‘Mouratoglou Tennis Center’ Costa Navarino. Πρόκειται για την πρώτη ευρωπαϊκή τοποθεσία που θα φιλοξενήσει ένα ‘Mouratoglou Tennis Center’, το οποίο θα λειτουργήσει από φέτος το καλοκαίρι.

Η Mouratoglou Academy γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια και είναι η πιο γνωστή ακαδημία τένις στον κόσμο. Ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής της, Πάτρικ Μουράτογλου, βοήθησε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες τένις στον κόσμο, όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Coco Gauff και ο Grigor Dimitrov, να πετύχουν τους στόχους τους, ενώ σήμερα είναι προπονητής της 23 φορές πρωταθλήτριας Grand Slam Serena Williams.

Με 16 υπερσύγχρονα γήπεδα τένις, 12 εκ των οποίων δημιουργήθηκαν τον τελευταίο χρόνο,  η Costa Navarino ενισχύει τη θέση της ανάμεσα στους καλύτερους αθλητικούς προορισμούς παγκοσμίως, προσφέροντας μία κορυφαία εμπειρία στους λάτρεις του τένις, σε συνδυασμό με την αναγνωρισμένη μεθοδολογία της ‘Mouratoglou Academy’. Τα γήπεδα καλύπτουν και τους 3 τύπους (φυσικό χωμάτινο, σκληρό, φυσικό γρασίδι) και είναι εφάμιλλα των γηπέδων όπου διεξάγονται τα τουρνουά Grand Slam.

Στις εγκαταστάσεις του ‘Mouratoglou Tennis Center’ Costa Navarino, σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, οι προπονητές θα εφαρμόσουν τη μοναδική μεθοδολογία Mouratoglou και τα ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα που βρίσκονται πίσω από την παγκόσμια επιτυχία της Mouratoglou Academy. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της Ακαδημίας, για κάθε παίκτη ή ομάδα, θα δημιουργείται ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους.

Το νέο κέντρο τένις θα προσφέρει ένα μεγάλο εύρος προγραμμάτων που περιλαμβάνει ατομικά και ομαδικά μαθήματα, προγράμματα για ενήλικες και παιδιά - ‘tennis camp’, αθλητικές διοργανώσεις και δημοφιλή προγράμματα που φέρουν την υπογραφή της Mouratoglou Academy.

Ο Patrick Mouratoglou σερβίρει μαζί με την Costa Navarino

Η συνεργασία με την Costa Navarino έρχεται να υλοποιήσει τον κοινό στόχο ανάπτυξης ενός κορυφαίου αθλητικού προορισμού για τένις, ο οποίος θα προσφέρει υψηλού επιπέδου εμπειρία τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες παίκτες, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων αθλητών διεθνώς.

Επανασύνδεση με τις ελληνικές ρίζες

Με Έλληνα πατέρα, ο Πάτρικ Μουράτογλου ήθελε να αποκτήσει παρουσία στη χώρα καταγωγής του. Όπως αναφέρει: "Νιώθω βαθιά πατριώτης. Είμαι μισός Γάλλος και μισός Έλληνας και στην παιδική μου ηλικία περνούσα πολλούς μήνες στην Ελλάδα κάθε χρόνο. Νιώθω άμεσα συνδεδεμένος με τη χώρα".

Δίνοντας έμφαση στη σημασία αυτής της συνεργασίας, προσθέτει: "Η Costa Navarino είναι ένας εξαιρετικός τουριστικός προορισμός, αλλά κι ένας τόπος για να ζεις. Προσελκύει ανθρώπους από όλο τον κόσμο, χάρη στις υποδομές, την τοποθεσία, αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Είμαι ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσω μία εμπειρία τένις υψηλού επιπέδου σε αυτόν τον απίστευτο τόπο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.

Όσα έμαθε η ζωή στον Garry Kasparov

Tα μαθήματα ζωής του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο σκάκι θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Γραφει Γιαννης Σπανος

H Ρεάλ του Ancelotti είναι επτάψυχη

Αυτός ο προημιτελικός θα μείνει στην ιστορία του Champions League. Και εξηγούμαστε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσα εκατομμύρια αξίζει ο Pablo Gavi στην πραγματικότητα

Αξίζει τα λεφτά του το ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα γήπεδα του Euro 2024

Αυτά είναι τα 10 στάδια, στα οποία θα διεξαχθούν οι αγώνες του Euro 2024, στη Γερμανία.

Γραφει Γιαννης Σπανος