Cristiano Ronaldo: Ο πιο πλούσιος του Instagram

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής παίρνει 1,6 εκατομμύρια δολάρια για να διαφημίσει ένα και μόνο προϊόν στο Instagram.

Γράφει: Esquire Editors 03 Ιουλίου 2021

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους πιο πλούσιους celebrities του Instagram, σύμφωνα με το HopperHQ. Η λίστα που ανανεώνεται κάθε χρόνο περιλαμβάνει τους celebrities με τις πιο υψηλές αμοιβές για μία ανάρτησή τους, λαμβάνοντας υπόψιν παράγοντες όπως τα likes, τον αριθμό των followers αλλά και τη συχνότητα των posts.

Η μεγάλη συμφωνία

Φέτος, ο σταρ του ποδοσφαίρου φαίνεται ότι κατάφερε να κλείσει συμφωνία 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων για να διαφημίσει ένα προϊόν στο Instagram και στέφθηκε "Βασιλιάς του Instagram' αφήνοντας πίσω του άλλους celebrities-influencers όπως ο Dwayne Johnson και η Ariana Grande.

Ο Ronaldo κατακτά την κορυφή της λίστας για πρώτη φορά αφού πέρυσι έπαιρνε περίπου 889 χιλιάδες για τις αναρτήσεις του μπαίνοντας στην τρίτη θέση ενώ φέτος κατάφερε να διπλασιάσει το ποσό. Σύμφωνα με την Guardian, ο ποδοσφαιριστής κατάφερε να έχει έσοδα 40 εκατομμυρίων το χρόνο μόνο από το Instagram, περισσότερα δηλαδή από όσα παίρνει από το συμβόλαιο του με την Juventus.

Συνολικά, μετράει πάνω από μισό δισεκατομμύριο followers

Ο ποδοσφαιριστής είναι, εξάλλου, και ο άνθρωπος με τους περισσότερους followers στο Instagram με πάνω από 300 εκατομμύρια fans να τον ακολουθούν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ μαζί με το Facebook και το Twitter έχει συνολικά 550 εκατομμύρια followers.

Μόνο ένας ακόμα ποδοσφαιριστής κατάφερε να μπει στη λίστα, ο αντίπαλος του Ronaldo, Lionel Messi, που βρίσκεται στην έβδομη θέση με αμοιβές 1,2 εκατομμυρίων για τα posts του. Έξι από τους celebrities της λίστας είναι γυναίκες, με την Kim Kardashian, τη Beyonce, την Ariana Grande και τη Selena Gomez να μην έχουν χάσει τις αστρονομικές αμοιβές τους για τις αναρτήσεις τους, αλλά αντίθετα αρκετοί σταρς να έχουν αυξήσει σημαντικά τον "μισθό” τους αφού φέτος αυξήθηκαν κι οι ώρες που πέρασε το κοινό στο διαδίκτυο λόγω πανδημίας.

Από: Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.

Όσα έμαθε η ζωή στον Garry Kasparov

Tα μαθήματα ζωής του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο σκάκι θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Γραφει Γιαννης Σπανος