Η επίσημη μπάλα των ημιτελικών και του τελικού του EURO

Η UNIFORIA FINALE ετοιμάζεται να κλέψει την παράσταση στο Wembley.

Η adidas παρουσίασε πρόσφατα την UNIFORIA FINALE, που θα αποτελέσει και την επίσημη μπάλα για τους ημιτελικούς και τον τελικό του EURO. Όπως και στην UNIFORIA, την μπάλα που χρησιμοποιήθηκε έως αυτή τη φάση του τουρνουά, ο σχεδιασμός είναι αφιερωμένος στις γέφυρες που μας ενώνουν και διασχίζουν τα σύνορα, αλλά και στη διαφορετικότητα των φιλάθλων και των αθλητών, μέσα από μία μοναδική σύμπραξη τέχνης και ποδοσφαίρου.

> Διάβασε ακόμη: Η βιομηχανία ποδοσφαιριστών της Αταλάντα

Για την adidas, η μπάλα είναι ένα σύμβολο για να εμπνεύσει την επόμενη γενιά ποδοσφαιρικών ταλέντων και των ανθρώπινων κοινοτήτων σε όλον τον κόσμο.

> Διάβασε ακόμη: Η πρώτη ηχηρή αποτυχία του Kylian Mbappe

Στη μπάλα που θα χαρίσει το τρόπαιο στους νικητές της φετινής διοργάνωσης, έχουν προστεθεί επιπλέον λεπτομέρειες, τόσο για να τονίσουν την τοποθεσία και τη δόξα των τελικών αγώνων, όσο και για να πρωταγωνιστεί η μπάλα στο γήπεδο. 

Η επίσημη μπάλα των ημιτελικών και του τελικού του EURO

Ξεχωρίζουν οι ψηφιακές λεπτομέρειες του σταδίου Wembley, όπου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός του EURO, καθώς και μία επιπλέον λευκή εκτύπωση. Αυτά τα χαρακτηριστικά έρχονται σε αντίθεση με τις πινελιές πρασίνου, κόκκινου, κυανού και ροζ, που είναι εμπνευσμένες από εμβληματικά σύμβολα του Λονδίνου και από παραδοσιακά χρώματα ποδοσφαιρικών πανηγυρισμών, τα οποία βρίσκονται σε μαύρο φόντο, που  αντιπροσωπεύει τον σκοτεινό, νυχτερινό ουρανό της βρετανικής μητρόπολης.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

O Λευτέρης Πετρούνιας είναι γεννημένος νικητής

Ο µαέστρος των κρίκων και θρύλος της ενόργανης γυµναστικής ενορχηστρώνει στο Esquire ιστορίες αθλητικών κατακτήσεων, οικογενειακές µελωδίες και το αρµονικό µείγµα της ανθεκτικότητας µε την επιµονή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Youth League, στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που σηκώνει Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο.

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος