Όλοι λατρεύουν τον In-beom Hwang (και) στο Κατάρ

Ο μέσος του Ολυμπιακού ξεχωρίζει για την αυταπάρνησή του στο Μουντιάλ του Κατάρ και χθες η κάμερα των έπιασε να ξεσπά σε λυγμούς μετά την ήττα από την Γκάνα.

Ήδη από τα τέλη Ιουλίου φαινόταν ότι η σεζόν δεν θα κινηθεί καλά για τον φετινό Ολυμπιακό. Ανάμεσα στα πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα των ευρωπαϊκών προκριματικών ξεχώρισε η φιγούρα του Κορεάτη In-beom Hwang. 'Ηταν η τελευταία μεταγραφή του Pedro Martins και από την πρώτη του εμφάνιση έδειξε τι είναι ικανός να κάνει. Στα 26 του μετά από δύο χρόνια στην Ρουμπίν Καζάν από την οποία αποχώρησε μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και γύρισε στην πατρίδα του, είναι έτοιμος για μια σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη και αποτελεί πιθανότατα το σπουδαιότερο περιουσιακό στοιχείο των Πειραιωτών. 

Ο Ολυμπιακός ένα μήνα μετά, έφερε άλλον έναν Nοτιοκορεάτη, τον Ui-jo Hwang, που δεν αγωνίστηκε με την ίδια επιτυχία. Αναπόφευκτα στο λιμάνι, όλοι έμαθαν τον In-beom με το μικρό του. Μαζί με τον James Rodriguez κουβάλησαν την ομάδα του Πειραιά μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ, με τον Κορεάτη να αποτελεί βασικό στέλεχος  της Νότιας Κορέας. Ο In-beom στα πρώτα δύο παιχνίδια ξεχωρίζει τόσο για την απόδοση, όσο για την αυταπάρνησή του. Η Νότια Κορέα υπέστη φυσικά μια σκληρή ήττα από την Γκάνα και είναι με το ένα πόδι εκτός από τη συνέχεια του Μουντιάλ, αλλά, σε συνδυασμό με τις μέτριες εμφανίσεις του Son, τα βλέμματα έχουν στραφεί και δικαίως στον χαφ του Ολυμπιακού. 

Τα έντονα συναισθήματα του κορεάτη χαφ

Ο In-beom Hwang "κόβει και ράβει" στο χώρο του κέντρου. Δίνει μάχες, πέφτει κάτω, ρίχνει και τρώει πολύ ξύλο. Στο παιχνίδι με αντίπαλο την Γκάνα δυο φορές βγήκε εκτός με μικροτραυματισμούς από χτυπήματα των αντιπάλων του. Καμία δεν τα παράτησε. Επέστρεψε, έμεινε όρθιος μέχρι το τέλος και μετά την άδικη -όσον αφορά την εικόνα των δύο ομάδων- ήττα ξέσπασε σε λυγμούς.

Πλέον, όλοι αγαπάνε το Νο. 6 της Κορέας στο Κατάρ και κάποιοι δεν τον αγαπάνε απλά, αλλά τον γλυκοκοιτάζουν για τις ομάδες τους. Ο Ολυμπιακός εντούτοις, έχει γνωστοποιήσει ότι δεν ενδιαφέρεται να πουλήσει τον Κορεάτη με το τριετές συμβόλαιο. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.

Όσα έμαθε η ζωή στον Garry Kasparov

Tα μαθήματα ζωής του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο σκάκι θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Γραφει Γιαννης Σπανος

H Ρεάλ του Ancelotti είναι επτάψυχη

Αυτός ο προημιτελικός θα μείνει στην ιστορία του Champions League. Και εξηγούμαστε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσα εκατομμύρια αξίζει ο Pablo Gavi στην πραγματικότητα

Αξίζει τα λεφτά του το ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα γήπεδα του Euro 2024

Αυτά είναι τα 10 στάδια, στα οποία θα διεξαχθούν οι αγώνες του Euro 2024, στη Γερμανία.

Γραφει Γιαννης Σπανος