Με τον Neymar τα έχει ο Cantona, τώρα τον συγκρίνει με βαλίτσα

Ο Βραζιλιάνος σταρ βιώνει την αποκαθήλωση στο Instagram του King Eric.

Είναι τρομερό το πώς οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές του παρελθόντος καταφέρνουν, σχεδόν, καθημερινά να κλέβουν την παράσταση σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Παρακολουθούμε ένα πραγματικό καλό Μουντιάλ, με δυνατές στιγμές, όμως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το show που έδωσε πρόσφατα ο Diego Maradona από τις εξέδρες. Από κοντά, κι ένας άλλος παλιός θρύλος, ο Eric Cantona που έχει ξεκινήσει μια προσωπική, χιουμοριστική εκστρατεία στους διαδρόμους του ίντερνετ ενάντια στον Neymar.

Η αρχή έγινε όταν ο King Eric, σε μια προσπάθειά του να στηλιτεύσει τις grooming ακροβασίες του Βραζιλιάνου, αποφάσισε να φορέσει στο κεφάλι του ένα πακέτο μακαρόνια. Και η αλήθεια είναι ότι αυτό ήταν ό,τι πιο κοντά έχουμε δει στο κούρεμα του τελευταίου. Ή μάλλον για να το πούμε πιο σωστά, τα μακαρόνια στο κεφάλι του Eric Cantona φαίνονται πιο στιλάτα από ό,τι το κεφάλι του Βραζιλιάνου στην αρχή του Μουντιάλ -πριν δηλαδή βάλει μυαλό και κουρευτεί σαν άνθρωπος.

 

A post shared by Eric Cantona (@ericcantona) on

Φυσικά, ο Eric δεν σταμάτησε εκεί -γιατί ως γνωστόν ο Eric δεν σταματάει ποτέ και πουθενά. Δείχνει μάλιστα να έχει αναλάβει προσωπικά την αποκαθήλωση του πιο ακριβού ποδοσφαιριστή στην ιστορία. Το επόμενο Instagram χτύπημα έκρυβε μια περίεργη παρομοίωση: λίγο έως πολύ παρομοίασε τον τελευταίο με μια κίτρινη βαλίτσα.

Αρχικά κανείς δεν θα μπορούσε να καταλάβει τον λόγο, όταν όμως ο Γάλλος την έβαλε να στριφογυρίζει ασταμάτητα πάνω σε ένα τραπέζι, μάλλον όλοι θυμηθήκαμε τις σβούρες που παίρνει ο Neymar κάθε φορά που δέχεται κάποιο σκληρό -ή λιγότερο σκληρό, ή σχεδόν άγγιγμα- τάκλιν. Σα να μην ήταν αρκετό αυτό το γλέντι, ο King Eric ολοκλήρωσε τη δουλειά του με μια αιχμηρή δήλωση: "Παρεμπιπτόντως, Neymar είσαι ένας μεγάλος παίκτης κι ένας μεγάλος ηθοποιός, πρόσεξε όμως γιατί κάνεις συνεχώς τα ίδια λάθη. Όταν σε χτυπούν στον δεξί ώμο, καλό θα είναι να μην κλαις κρατώντας το αριστερό σου μάγουλο".

 

A post shared by Eric Cantona (@ericcantona) on

Πολύ σκληρό, αλλά δυστυχώς αληθινό. Άλλωστε ο King Eric έχει δικαίωμα να λέει όσα λέει, αφού εκείνος δεν έκανε (μάλλον) ποτέ θέατρο στη ζωή του. Άσχετα αν τα λέει φορώντας ένα ανοιχτό πουκάμισο δίχως μπλούζα θυμίζοντας ναυαγό σε νησί. Γιατί ο Eric Cantonta δεν μπορεί να χάσει ποτέ το στυλ του ό,τι κι αν κάνει -απλά μας δημιουργεί περισσότερη αγωνία, για το πότε και πώς θα έρθει το νέο του χτύπημα ενάντια στο αστέρι της Βραζιλίας που δείχνει ανήμπορο να απαντήσει στο σκληρό χιούμορ του Γάλλου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Youth League, στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που σηκώνει Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο.

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.