Οι συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο All Star Game 2020

Με ποιους θα πορευτεί ο Greek Freak εναντίον του LeBron James στο παιχνίδι του Σικάγο.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 14 Φεβρουαρίου 2020

Το 69ο All Star Weekend ξεκινά στο United Center του Σικάγο. Το Celebrity Game και ο αγώνας των Rising Stars είναι το πρόγευμα, ακολουθούν το Skills Challenge, οι διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων, με το τριήμερο να ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Δευτέρα με το ντέρμπι ανάμεσα στην Team Giannis με την Team LeBron. 

H Team Giannis θα αποτελείται, εκτός από τον Έλληνα σούπερ σταρ των Milwaukee Bucks, από τους Joel Embiid, Pascal Siakam, Kemba Walker, Trae Young, Khris Middleton, Bam Adebayo, Rudy Gobert, Jimmy Butler, Kyle Lowry, Brandon Ingram και Donovan Mitchell. H αλήθεια είναι πως, θεωρητικά τουλάχιστον, ο LeBron James έχει καλύτερους συμπαίκτες (Anthony Davis, Kawhi LeonardLuka Doncic, James Harden, Ben Simmons, Nikola Jokic, Jayson Tatum, Chris Paul, Russell Westbrook, Domantas Sabonis και τον Devin Booker που αντικατέστησε τον τραυματία Damian Lillard) αλλά από ό,τι φαίνεται ο Γιάννης επιθυμεί να επικρατήσει με αυτούς. 

Η ανταγωνιστικότητα του Γιάννη άλλωστε αποτελεί έναν από τους λόγους για τους οποίους αξίζει να παρακολουθήσει κάποιος τον αγώνα επίδειξης τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο οποίος η αλήθεια είναι πως έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε ένα χλιαρό φιλικό και όχι στις τιτανομαχίες των περασμένων δεκαετιών, ειδικά των 80s και των 90s όπου όλοι ήθελαν να κερδίσουν. Άλλωστε, όλοι θυμούνται τι συνέβη στο περσινό All Star Game της Σάρλοτ, όπου ο Αντετοκούνμπο υπήρξε για πρώτη φορά αρχηγός ομάδας και πήρε προσωπικά το όλο ζήτημα, με 38 πόντους (πρώτος σκόρερ του ματς), 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Παρόλα αυτά, MVP του παιχνιδιού αναδείχθηκε ο Kevin Durant (31 π.), από την (νικήτρια) Team LeBron.

Αξίζει, τέλος, να αναφερθεί πως η Team LeBron θα φορέσει φανέλες με το νούμερο 2 προς τιμήν της Gianna Bryant και η Team Giannis το νούμερο 24 προς τιμήν του Kobe Bryant.


Διάβασε ακόμη για τη ζωή χωρίς τον Kobe, την επιστροφή του Carmelo Anthony και τα 7 συναρπαστικά λεπτά του Zion Williamson.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.

Όσα έμαθε η ζωή στον Garry Kasparov

Tα μαθήματα ζωής του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο σκάκι θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Γραφει Γιαννης Σπανος

H Ρεάλ του Ancelotti είναι επτάψυχη

Αυτός ο προημιτελικός θα μείνει στην ιστορία του Champions League. Και εξηγούμαστε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσα εκατομμύρια αξίζει ο Pablo Gavi στην πραγματικότητα

Αξίζει τα λεφτά του το ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα γήπεδα του Euro 2024

Αυτά είναι τα 10 στάδια, στα οποία θα διεξαχθούν οι αγώνες του Euro 2024, στη Γερμανία.

Γραφει Γιαννης Σπανος