Κυκλοφόρησε καφές σε σωληνάριο-ιδανικός για εξορμήσεις στη φύση
Η ελβετική startup No Normal Coffee φέρνει τον πρώτο καφέ σε σωληνάριο. Ένας καινοτόμος τρόπος να απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου καφέ παντού, εύκολα και γρήγορα.
Χρειάζεσαι στιγμιαίο καφέ; Τώρα μπορείς να τον έχεις με ένα απλό... στύψιμο. Η ελβετική startup No Normal Coffee παρουσιάζει τον πρώτο καφέ σε σωληνάριο.
Η ιδέα γεννήθηκε κατά τη διάρκεια μιας πεζοπορίας στις ελβετικές Άλπεις, όταν οι ιδρυτές Alexander Härberlin και Philippe Greinacher αποφάσισαν ότι δεν θέλουν να θυσιάζουν τη γεύση για χάρη της φορητότητας. Το αποτέλεσμα; Μια πάστα καφέ που προσφέρει ποιότητα, συνέπεια και ευκολία, ιδανική για όσους αγαπούν τις περιπέτειες χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς στη γεύση.
Πάστα από καφέ
Ο καφές αυτός φτιάχνεται από 100% κόκκους Arabica, Fair Trade, προερχόμενους από την Κολομβία, και γλυκαίνεται με βιολογική ελβετική ζάχαρη από τεύτλα. Το σωληνάριο των 100ml αρκεί για έως και 20 φλιτζάνια, προσφέροντας έντονες νότες σοκολάτας, ξηρών καρπών και καραμέλας.
Πώς λειτουργεί; Απλά ανακατεύεις ένα κουταλάκι πάστας με ζεστό ή κρύο νερό, ανακατεύεις, και ο καφές σου είναι έτοιμος. Χάρη στο επανασφραγιζόμενο σωληνάριο, ο καφές παραμένει καθαρός και έτοιμος για χρήση, είτε είσαι στο camping, είτε σε μια απαιτητική πεζοπορία.
No Normal CoffeeΜπορείς να το αλείψεις στο ψωμί σου
Δεν σταματά όμως εκεί. Η πάστα μπορεί να καταναλωθεί απευθείας από το σωληνάριο, να απλωθεί σε μπανάνα ή ψωμί, ή ακόμα και να χρησιμοποιηθεί σε συνταγές. Από τιραμισού και πρωτεϊνικά ροφήματα, μέχρι μαρινάδες για κρέας και espresso martinis, οι δυνατότητες είναι πολλές.
Η τρέχουσα συνταγή περιλαμβάνει μια ελαφριά γλυκύτητα για επιπλέον ενέργεια, ενώ οι δημιουργοί εξετάζουν και εκδοχές χωρίς ζάχαρη αν αυξηθεί η ζήτηση. Προς το παρόν, το No Normal Coffee απευθύνεται σε όσους χρειάζονται έναν δυνατό καφέ με μικρό βάρος, ιδανικό για εξορμήσεις και εξερευνήσεις.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Η μαγεία του Glenfiddich στο Esquire Townhouse Athens 2025
Στο Esquire Townhouse Athens 2025, το Glenfiddich 16YO παρουσίασε έναν κόσμο γεύσης και αισθητικής, εμπνευσμένο από τη συνεργασία με την Aston Martin F1® Team, σε μια βραδιά υψηλής ποιότητας και στυλ.
Από το Κεντάκι στον κόσμο: Το bourbon που έγινε σύμβολο εθνικής κληρονομιάς
Από τα βαρέλια του Κεντάκι έως τα μπαρ του κόσμου, το bourbon της Jim Beam αποδεικνύει πως η αυθεντικότητα και ο χρόνος παραμένουν οι πιο δυνατές αξίες κάθε παράδοσης.
St-Germain: Mixability à la française
Με ντελικάτο άρωµα φρέσκων λουλουδιών και την κοµψότητα της παριζιάνικης φινέτσας, το διάσηµο λικέρ St-Germain αποτελεί τον κρυφό άσο του mixability. Απογειώνει από ένα απλό spritz µέχρι τις πιο δηµιουργικές συνθέσεις, αποδεικνύοντας πως η γεύση της άνοιξης δεν έχει, τελικά, εποχή.
Γραφει Μπαμπης Δουκας15 χρόνια Athens Bar Show: Τι ξεχωρίσαμε στη μεγάλη γιορτή των spirits;
Από το Μεξικό και την Patrón μέχρι το γαλλικό St- Germain και το ιρλανδέζικο ουίσκι Teeling, ανακαλύψτε τις γεύσεις και τα brands που έκλεψαν τις εντυπώσεις
Anther Herrera, από μέλος συμμορίας στη Βενεζουέλα, ambassador για το ρούμι Santa Teresa 1796
Το 2003, συμμορίτες εισέβαλαν στη χασιέντα Santa Teresa και έστησαν ενέδρα. Τους δόθηκαν δύο επιλογές: Είτε να γίνουν ενεργά μέλη της είτε να αντιμετωπίσουν τον νόμο. Έτσι δημιουργήθηκε το Project Alcatraz, για το οποίο μας μίλησε ο σημερινός ambassador του Santa Teresa 1796.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληHennything Is Possible: Η νέα εποχή του Hennessy στο Athens Bar Show 2025
Με ανανεωμένο πνεύμα και vibrant ενέργεια το Hennessy επανασυστήθηκε δυναμικά στο Athens Bar Show 2025, αναδεικνύοντας τις απεριόριστες δυνατότητές του για mixability.

