Η κυκλοφορία ενός νέου μοντέλου Air Jordan αποτελεί κάθε φορά εδώ και τρεις δεκαετίες μία σημαντική στιγμή για τους απανταχού sneakerheads και τον κόσμο της αθλητικής μόδας. Από το 1984 μέχρι σήμερα, τα ζευγάρια που έχουν λανσαριστεί είναι αναρίθμητα, με την πλειοψηφία αυτών να γίνεται αυτομάτως sold out. 

Η νέα άφιξη της θρυλικής σειράς του Jordan brand είναι τα Air Jordan 6 "Quai 54", ένα μπασκετικό αθλητικό μποτάκι απ' αυτά που δεν μας έχει συνηθίσει να λανσάρει η εταιρεία.

Συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό των κλασικών λευκών δερμάτινων sneakers με την άνεση και την πρωτοποριακή τεχνολογία των μπασκετικών υποδημάτων, ενώ είναι διακοσμημένο με tribal prints που του προσδίδουν μία έθνικ διάθεση.

Τα Air Jordan 6 "Quai 54", που είναι ήδη διαθέσιμα από την 4η Ιουλίου σε επιλεγμένα καταστήματα και στην πλατφόρμα του StockX, κυκλοφορούν σε δύο σχέδια: το "Sail/Total Orange-Gum Light Brown-Baroque Brown” με τις γήινες αποχρώσεις και το "Sail/Black-Team Orange-Racer Blue” με τις έντονες μοβ-μπλε. 

Να θυμίσουμε ότι πριν από περίπου ενάμισι μήνα, τα πρώτα Air Jordan sneakers, τα Air Jordan 1 που φόρεσε ο GOAT το 1985 έγιναν και επίσημα τα πιο ακριβά αθλητικά υποδήματα που δημοπρατήθηκαν ποτέ, "πιάνοντας" τα 560 εκατομμύρια δολάρια.

Από: Esquire IT