Εδώ και λίγες ημέρες, η εξαιρετικά δημοφιλής στους foodies (αλλά όχι μόνο σε αυτούς) σειρά Chef's Table έχει επιστρέψει με το νέο της κύκλο στο Netflix, βουτώντας στον ζουμερό και καπνισμένο κόσμο του αυθεντικού μπάρμπεκιου, περιλαμβάνοντας τις ιστορίες μερικών εκ των πιο μερακλήδων ψηστών που υπάρχουν. 

Στα 4 επεισόδια του Chef's Table: BBQ, οι ύψιστοι ψήστες Tootsie Tomanetz, Lennox Hastie, Rosalia Chay Chuc και Rodney Scott προσκαλούν τον θεατή σε ένα ταξίδι από το Τέξας μέχρι το Σίδνεϊ και από το Τσάρλεστον μέχρι το Γιουκατάν. Φυσικά, το ταξίδι αυτό περιλαμβάνει μπόλικο καπνό, άφθονο κρέας (χωρίς απαραίτητα να περιορίζεται σε αυτό), καυτά κάρβουνα και πραγματική αγάπη για την ψησταριά. 

Τo Chef's Table είχε δεχτεί έντονη κριτική για το γεγονός ότι προβάλλει κατά κύριο λόγο λευκούς σεφ, δίνοντας μικρότερο βήμα στις "φωνές" της διαφορετικότητας.Ο δημιουργός της σειράς David Gelb φαίνεται να αφουγκράζεται αυτές τις αντιλήψεις κάνοντας μεγάλα ανοίγματα σε ανθρώπους του χώρου κάθε εθνικότητας και φυλής. Κάτι που σημαίνει πως εκτείνεται σημαντικά και το εύρος των τεχνικών, του στυλ και των υλικών σε κάθε επεισόδιο.


Διάβασε ακόμη για την κορυφαία αλυσίδα fast food του πλανήτη, το Airbnb των σεφ, 6 κορυφαία food shows που θα βρεις στο Netflix και τον David Beckham που μπαίνει στην κουζίνα για ένα νέο food show.