O David Beckham μπαίνει στην κουζίνα για το νέο food show του Netflix

Κάνε στην άκρη Gordon Ramsay.

Ακόμα και στην κουζίνα, κάν' το όπως ο David Beckham. Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκαν οι άνθρωποι του Netflix, του BBC και του εξαιρετικά δημιουργικού Studio 99 (που ειδικεύεται σε σειρές και ντοκιμαντέρ) και πλέον ετοιμάζουν ένα food show με κεντρικό πρόσωπο τον Βρετανό σταρ.

Η πρώτη προσέγγιση στον Becks για το εν λόγω project είχε γίνει πριν από περίπου έναν χρόνο, με σκοπό τη δημιουργία ενός εναλλακτικού μαγειρικού format, που θα είναι χρηστικό, cool και διασκεδαστικό. Οι φήμες και τα tabloids μάλιστα αναφέρουν ότι μπροστά από τις κάμερες ο Beckham θα έχει συμπαρουσιάστρια την 8 χρονη κόρη του Harper, δίχως να αποκλείεται να εμπλακεί και κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας - ναι, σωστά μάντεψες, μάλλον θα είναι η Victoria. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Υπενθυμίζουμε πως ο Beckham διατηρεί πολύ στενές φιλικές σχέσεις με τους διασημότερους και ικανότερους Άγγλους σεφ, όπως ο Gordon Ramsay, ενώ πολλοί υποστηρίζουν πως είναι αρκετά ικανός εντός της κουζίνας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Ο Becks απολαμβάνει αυτή την περίοδο την εξοχή στα Cotswolds, όπως άλλωστε μαρτυρούν και οι ρουστίκ φωτογραφίες που ανεβάζει στο λογαριασμό του στο Instagram. Ποιος ξέρει, ίσως ήδη να δοκιμάζει και συνταγές με βρετανική προβατίνα. Θα το ξέρουμε στο άμεσο μέλλον. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης