Ο δημιουργός του Peaky Blinders ετοιμάζει νέα σειρά με τον Jason Momoa
Το Peaky Blinders συναντά το Game of Thrones με ολίγη από Hunger Games και εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε.
H Apple ετοιμάζεται για την πρώτη της τηλεοπτική σειρά και το ντεμπούτο της αναμένεται εντυπωσιακό.
Κι αυτό γιατί ο Steven Knight, δημιουργός του Peaky Blinders, φτιάχνει τη νέα σειρά See και η Francis Lawrence των Catcing Fire και Mockingjay, δηλαδή των πρώτων δύο ταινιών του Hunger Games, αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία της.
Τα ακόμη καλύτερα νέα έρχονται από το γεγονός πως ο Jason Momoa, αποδέχτηκε την πρόταση των παραγωγών της Apple για να πρωταγωνιστήσει στο See.

Ο γνωστός, από τον ρόλο του Khal Drogo στο Game of Thrones αλλά και από αυτόν του Aquaman, ηθοποιός από την Χαβάη θα υποδυθεί τον γενναίο πολεμιστή Baba Voss, για τον οποίο ωστόσο δεν έχουν γίνει πολλά πράγματα γνωστά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το See θα είναι ένα φουτουριστικό δράμα που θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Στο σύμπαν της σειράς, θα περιγράφεται μια κοινωνία στην οποία οι άνθρωποι δεν έχουν την αίσθηση της όρασης και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν άλλες αισθήσεις καθώς και να βρουν άλλους τρόπους επικοινωνίας, προκειμένου να επιβιώσουν. Την όλη κατάσταση θα αλλάξει η γέννηση των διδύμων μιας οικογένειας, που έχουν και τις 5 αισθήσεις τους.

Η πρεμιέρα της σειράς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, με πηγές να αναφέρουν πως κάτι τέτοιο θα συμβεί μάλλον μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019. Μέχρι τότε, μπορείς να δεις το Aquaman, που έρχεται στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο - το πρώτο επίσημο trailer μάλιστα αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στο Comic-Con του San Diego.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Οι τηλεοπτικές σειρές που περιμένουμε με ανυπομονησία το καλοκαίρι
Fantasy, superheroes, sci-fi και μεγάλες επιστροφές κυριαρχούν στις streaming πλατφόρμες αυτό το καλοκαίρι με σειρές που αξίζουν binge-watching.
Γραφει Γιαννης ΜπελεσιωτηςMobLand: Η Paramount θέλει τον Tom Hardy πίσω στη σειρά
Το μέλλον του Tom Hardy στο MobLand παραμένει αβέβαιο, με την Paramount να προσπαθεί να κρατήσει τον πρωταγωνιστή της επιτυχημένης crime σειράς στο project.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΞεκινούν το καλοκαίρι τα γυρίσματα για το prequel του Rambo
Ο εμβληματικός βετεράνος επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μέσα από μια νέα ιστορία που εξερευνά το παρελθόν και τη διαμόρφωση του χαρακτήρα του πριν από τα γεγονότα του First Blood.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΕίναι νεκρός ο Paul McCartney;
Πώς ξεκίνησε η θεωρία ότι ο Paul McCartney πέθανε το 1966 και γιατί το "Paul Is Dead" παραμένει μέχρι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους μύθους της pop κουλτούρας.
Γραφει Γιαννης ΜπελεσιωτηςΗ ταινία που καθόρισε τον Κλιντ Ίστγουντ για πάντα
Με αφορμή τα 94α γενέθλιά του, θυμόμαστε πώς ο Κλιντ Ίστγουντ άλλαξε το western και καθιερώθηκε ως ένας από τους μεγάλους σκηνοθέτες του Hollywood.
Γραφει Γιαννης ΜπελεσιωτηςPS6 και νέο Xbox: Γιατί οι αυξήσεις τιμών μπορεί να αλλάξουν για πάντα το console gaming
Μήπως τελικά να ξεκινήσουμε να επενδύουμε σε υπολογιστή;
Γραφει Τιμος Σαλαμες