Στο opening party του νέου Superdry store στην Γλυφάδα
Tο πάρτι για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Superdry έφερε και επίσημα το καλοκαίρι στα Νότια Προάστια.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Superdry Store στην Γλυφάδα, με ένα μοναδικό shopping party. Πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό, αθλητικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας, βρέθηκαν στο grand opening του καταστήματος, ψώνισαν μοναδικά κομμάτια από τις συλλογές Superdry και Superdry Sport και διασκέδασαν με το live act των REC.
Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης ανέλαβε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν νόστιμες λιχουδιές από το Goody’s Burger House και δροσιστικά drinks από την Kopparberg.
Στο νέο χώρο των Νοτίων Προαστίων, οι φίλοι του αγαπημένου brand θα ανακαλύψουν την πλήρη καλοκαιρινή συλλογή SS19 με μοναδικά κομμάτια για όλες τις ώρες. Dip dye υφάσματα, λαχούρια, ψυχεδελικά μοτίβα, εξωτικά χρώματα, κομμάτια με τεράστια, funky logo, ανάλαφρα καλοκαιρινά λουκ αλλά και sport navy επιλογές σας περιμένουν σε ένα χώρο 193 τ.μ.
Στο νέο κατάστημα μπορεί επίσης να βρει κανείς τη συλλογή Superdry Sport η οποία συνδυάζει την κουλ φιλοσοφία της Superdry με τις τεχνικές προδιαγραφές που καλύπτουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές προπονήσεις.
Superdry Store, Λαζαράκη 16 Γλυφάδα
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Το τελευταίο trailer του 007: First Light είναι εδώ
Η IO Interactive παίρνει το μεγαλύτερο ρίσκο της ιστορίας του Bond στα video games και ίσως είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η σειρά.
Γιατί το Netflix στέλνει τον Brad Pitt ως Cliff Booth πρώτα στο σινεμά
Ο Brad Pitt επιστρέφει στο Hollywood του Tarantino, αλλά με σκηνοθέτη αυτήν τη φορά τον David Fincher και το Netflix δίνει πρώτα κινηματογραφική πρεμιέρα πριν την κυκλοφορία της ταινίας στην πλατφόρμα.
Γραφει Αχιλλεας ΤσακαλιδηςΓιατί το νέο teaser του GTA VI τρελαίνει τους φανς του θρυλικού videogame
Η αναμονή για το GTA VI αρχίζει να εξαντλεί ακόμη και τους πιο υπομονετικούς fans, που πλέον βλέπουν κάθε gaming event σαν πιθανή στιγμή για νέο trailer.
Γραφει Γιαννης ΜπελεσιωτηςUbisoft: Νέα Assassin’s Creed, Far Cry και Ghost Recon έρχονται πριν το 2029
Η Ubisoft δεν υπόσχεται απλώς sequels, ποντάρει ξανά στα μεγαλύτερα ονόματά της, σε μια εποχή που το prestige των blockbuster franchises μετρά περισσότερο από ποτέ.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςTo Punisher: One Last Kill δεν δημιουργήθηκε για γονική συναίνεση
Ο Frank Castle επιστρέφει χωρίς φίλτρα και λογοκρισίες, όπως ακριβώς έπρεπε να είναι. Και γι' αυτό αξίζει.
Γραφει Κωστας ΧρηστουΤα πιο απροσδόκητα θερινά σινεμά της Αθήνας
Εκτός από το Σινέ Παρί, το Σινέ Θησείον και τις υπόλοιπες γοητευτικές επιλογές open air κινηματογράφου στην πόλη, συναντάς και μερικές out of the box περιπτώσεις.
Γραφει Νικη Κοντομηνα