Ένα συναρπαστικό γαστρονομικό ταξίδι στο εστιατόριο Nefeli από τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου
Ο Λευτέρης Λαζάρου μαζί με τον εξαιρετικά ταλαντούχο chef de cuisine, Χρήστο Τεβρετζίδη, επιμελούνται όλα τα πρωινά, μεσημεριανά και μενού του εστιατορίου του ξενοδοχείου.
Το εστιατόριο Nefeli στο Yria Boutique Hotel σε συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης, σεφ Λευτέρη Λαζάρου με αστέρι Michelin, προσκαλεί τους επισκέπτες σε ένα συναρπαστικό γαστρονομικό ταξίδι.
Η μαγική θέα του με το ηλιοβασίλεμα στο Αιγαίο Πέλαγος και αργότερα η αντανάκλαση των αστεριών στο νερό της κεντρικής πισίνας του ξενοδοχείου δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για μια ειδυλλιακή γευστική εμπειρία στην ύπαιθρο.
Yria Boutique HotelΈνα μενού που αναδεικνύει την αυθεντικότητα της Μεσογείου
Ο Λευτέρης Λαζάρου μαζί με τον εξαιρετικά ταλαντούχο chef de cuisine, Χρήστο Τεβρετζίδη, επιμελούνται όλα τα πρωινά, μεσημεριανά και μενού του εστιατορίου του ξενοδοχείου.
Χρησιμοποιώντας βιολογικά φρούτα και λαχανικά που προέρχονται από τη φάρμα του ξενοδοχείου, καθώς και από τα καλύτερα προϊόντα της ελληνικής θάλασσας και γης, δημιουργούν ένα μενού που αναδεικνύει την εποχικότητα και την αυθεντικότητα της μεσογειακής γαστρονομίας.
Yria Boutique HotelΤο δείπνο στο Yria είναι ο τόπος όπου συναντιόμαστε και βιώνουμε ένα καθηλωτικό ταξίδι και με τις πέντε αισθήσεις.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Το Beefeater Gin "έντυσε" την Αθήνα στα κόκκινα: Bold & urban-style vibes κατέκλυσαν την πόλη!
Η δυναμική OOH παρουσία, τα high-energy vibes στο Athens City Festival και η viral συνεργασία με την Ode to Socks επιβεβαιώνουν ότι ο παλμός της Αθήνας χτυπάει σε ρυθμό Beefeater.
Lillet Spritz: Το γαλλικό aperitivo που θα πρωταγωνιστήσει το καλοκαίρι
Δροσιστικό, φρουτώδες και ελαφρύ, το Lillet Spritz φέρνει την κουλτούρα του aperitivo από το Bordeaux στα καλοκαιρινά after-work drinks και τις συναντήσεις με φίλους.
Το ακριβότερο ιαπωνικό ουίσκι στην ιστορία πωλήθηκε για περισσότερα από 842.000 δολάρια
Το εξαιρετικά σπάνιο Yamazaki 50 Year Old Club Natsume κατέρριψε κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία στο Χονγκ Κονγκ.
Γραφει Κωστας ΧρηστουGlenfiddich: Η νέα όψη ενός διαχρονικού Single Malt στη νέα εποχή του Whisky
Με μια νέα οπτική ταυτότητα που ισορροπεί ανάμεσα στη διαχρονική κληρονομιά και τη σύγχρονη πολυτέλεια, το Glenfiddich επανασυστήνει το εμβληματικό Single Malt μέσα από τις πιο χαρακτηριστικές εκφράσεις του: 12, 15 και 18 Year Old.
Γραφει Κωστας ΧρηστουSauce για burger με 3 υλικά – Η πιο εύκολη σπιτική συνταγή
Μια απλή αλλά "σοβαρή" σάλτσα τριών υλικών που δίνει στο σπιτικό burger χαρακτήρα street food και αισθητική premium diner, χωρίς καμία προσπάθεια.
Γραφει Τιμος Σαλαμες