Το νέο, νόστιμο και υγιεινό μενού του Γρηγόρη

Για να ακολουθήσεις μια διατροφή, πλούσια σε πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και με λιγότερες θερμίδες.

Γράφει: Esquire Editors 28 Ιουνίου 2019

Αναμφισβήτητα η ζωή μας θα ήταν πιο γευστική αν μπορούσαμε καθημερινά να απολαμβάνουμε γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας, παρασκευασμένα με ξεχωριστά υλικά. Ο Γρηγόρης, εδώ και τόσα χρόνια είναι δίπλα μας για να μας προσφέρει πολλές και διαφορετικές επιλογές, για όλες τις προτιμήσεις και στιγμές της ημέρας.

Tώρα λοιπόν, ετοίμασε μοναδικές γευστικές προτάσεις που είναι στα καλύτερά τους, γεμάτες με αναπάντεχα γευστικά αλλά και θρεπτικά συστατικά που όχι μόνο μας εκπλήσσουν αλλά μας γεμίζουν με ενέργεια!

Αν θέλετε κι εσείς να ακολουθήσετε μια διατροφή, πλούσια σε πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και με λιγότερες θερμίδες,αλλά και να εμπλουτίσετε τις επιλογές σας με νέους γευστικούς συνδυασμούς, αρκεί να δοκιμάσετε τα νέα προϊόντα του Γρηγόρη.

Δεν μπορείτε να επιλέξετε ποια είναι καλύτερη, αφού όλες είναι στα καλύτερά τους! Διαλέξτε ανάμεσα στις νέες σαλάτες: σαλάτα με κινόα και cranberries & σαλάτα με φακές και τόνο ή στις νέες τορτίγιες: τορτίγια αυγό ή σολομό & σάλτσα από αβοκάντο Κρήτης. Κι αν θέλετε να απολαύσετε μια γλυκιά γεύση- χωρίς ενοχές- επιλέξτε κουλούρι Θεσσαλονίκης με μαρμελάδα ρόδι & τυρί κρέμα κ ή γιαούρτι με μαρμελάδα ρόδι & cookies βρώμης.

Συνοδέψετε το γεύμα σας με ένα smoothie, επιλέγοντας τα νέα vegan smoothies με φρέσκα φρούτα και ρόφημα αμυγδάλου, καρύδας, σόγιας ή ακόμη και Lacto Free Smoothie με φρέσκα φρούτα, γι όσους έχουν δυσανεξία στην λακτόζη ή την αποφεύγουν λόγω προτίμησης.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Φαγητό

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Mauro Colagreco, η ψυχή του καλύτερου εστιατορίου παγκοσμίως

Ποιος είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το Mirazur.

4 εύκολες και νόστιμες συνταγές tapas για το σπίτι

Απευθείας από την κουζίνα του φημισμένου La bodega de Quintín.