6 σπουδαίοι σεφ δίνουν ραντεβού στην Τήνο

Ο Δημήτρης Κατριβέσης υποδέχεται στο Thama πέντε σημαντικούς εκπροσώπους της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής, για μία μοναδική βραδιά.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 25 Σεπτεμβρίου 2020

Από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, ο Δημήτρης Κατριβέσης μετέφερε τις γαστρονομικές του ιδέες στην Τήνο, με το Thama να εξελίσσεται σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα projects των ελληνικών νησιών για το έτος που διανύουμε. Ο δημοφιλής σεφ ανέκαθεν ήταν ανοιχτός στη φιλοξενία εκλεκτών εκπροσώπων της γεύσης από κάθε γωνιά του πλανήτη και αυτό κάνει και τώρα στο νέο του "παιδί".

6 σπουδαίοι σεφ δίνουν ραντεβού στην Τήνο

Ο Akrame Benallal (εστιατόρια Akrame 1* και Atelier Vivanda στο Παρίσι και Akrame στο Χονγκ Κονγκ), ο Giorgio Diana (επίσημος σεφ των The Best Chefs Awards και εστιατόριο Solaya στο Αμμάν), ο Alex Dilling (εστιατόριο The Greenhouse 2* στο Λονδίνο), ο Miles Watson (Pure Berlin) και ο Ebbe Vollmer (εστιατόριο Vollmers 2* στο Μάλμε) θα βρεθούν στην πανέμορφη Κυκλάδα στις 30 Σεπτεμβρίου και μαζί με τον Δημήτρη Κατριβέση θα μπουν στην κουζίνα, ετοιμάζοντας ένα κοινό μενού, που θα πατά πάνω στην καινοτομία, την παράδοση, τη δημιουργικότητα και ασφαλώς τη γεύση, εμπνευσμένο από την Τήνο και τα προϊόντα της. Τα τελευταία θα χρησιμοποιηθούν από τον καθένα με το δικό του στυλ και προσέγγιση. 

THAMA ΤΗΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΡΙΒΕΣΗΣ 2020 1

Η άκρως ενδιαφέρουσα αυτή βραδιά οργανώνεται με την αιγίδα και την υποστήριξη των The Best Chefs Awards και αποτελεί μια εκδήλωση με παγκόσμιο γαστρονομικό ενδιαφέρον. Αυτή η εξωστρεφής συνάντηση, έρχεται να ενδυναμώσει τον γαστρονομικό πολιτισμό της Τήνου που τόσο εμπνευσμένα προωθείται και από την πρωτοβουλία Tinos Food Paths. Τη βραδιά υποστηρίζει η διεθνώς βραβευμένη Μπύρα ΝΗΣΟΣ που παράγεται στο νησί και η εταιρεία Rokakis Crete Fish.


Info

Thama -Λ. Σταύρου Κιονίων, Χώρα Τήνου
Τηλ. 22830 29021
www.thamarestaurant.com
email:  rsvp@thamaraestaurant.com  
Κόστος μενού: €120/άτομο. 
Προτεινόμενο beer & wine pairing: €40/άτομο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα

Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.

Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια

Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα