Από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, ο Δημήτρης Κατριβέσης μετέφερε τις γαστρονομικές του ιδέες στην Τήνο, με το Thama να εξελίσσεται σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα projects των ελληνικών νησιών για το έτος που διανύουμε. Ο δημοφιλής σεφ ανέκαθεν ήταν ανοιχτός στη φιλοξενία εκλεκτών εκπροσώπων της γεύσης από κάθε γωνιά του πλανήτη και αυτό κάνει και τώρα στο νέο του "παιδί".

Ο Akrame Benallal (εστιατόρια Akrame 1* και Atelier Vivanda στο Παρίσι και Akrame στο Χονγκ Κονγκ), ο Giorgio Diana (επίσημος σεφ των The Best Chefs Awards και εστιατόριο Solaya στο Αμμάν), ο Alex Dilling (εστιατόριο The Greenhouse 2* στο Λονδίνο), ο Miles Watson (Pure Berlin) και ο Ebbe Vollmer (εστιατόριο Vollmers 2* στο Μάλμε) θα βρεθούν στην πανέμορφη Κυκλάδα στις 30 Σεπτεμβρίου και μαζί με τον Δημήτρη Κατριβέση θα μπουν στην κουζίνα, ετοιμάζοντας ένα κοινό μενού, που θα πατά πάνω στην καινοτομία, την παράδοση, τη δημιουργικότητα και ασφαλώς τη γεύση, εμπνευσμένο από την Τήνο και τα προϊόντα της. Τα τελευταία θα χρησιμοποιηθούν από τον καθένα με το δικό του στυλ και προσέγγιση. 

Η άκρως ενδιαφέρουσα αυτή βραδιά οργανώνεται με την αιγίδα και την υποστήριξη των The Best Chefs Awards και αποτελεί μια εκδήλωση με παγκόσμιο γαστρονομικό ενδιαφέρον. Αυτή η εξωστρεφής συνάντηση, έρχεται να ενδυναμώσει τον γαστρονομικό πολιτισμό της Τήνου που τόσο εμπνευσμένα προωθείται και από την πρωτοβουλία Tinos Food Paths. Τη βραδιά υποστηρίζει η διεθνώς βραβευμένη Μπύρα ΝΗΣΟΣ που παράγεται στο νησί και η εταιρεία Rokakis Crete Fish.


Info

Thama -Λ. Σταύρου Κιονίων, Χώρα Τήνου
Τηλ. 22830 29021
www.thamarestaurant.com
email:  rsvp@thamaraestaurant.com  
Κόστος μενού: €120/άτομο. 
Προτεινόμενο beer & wine pairing: €40/άτομο.