Το νέο, πληθωρικό μενού του Po’ Boys

Το γνωστό BBQ joint του Ψυρρή δικαιολογεί για μία ακόμη φορά γιατί θεωρείται ένα από τα κορυφαία του είδους του στην Ευρώπη.

Όταν πριν περίπου 2,5 χρόνια ο Βασίλης Σπόρος ξεκινούσε το Po’Boys στην πολυσύχναστη γειτονιά του Ψυρρή φιλοδοξούσε να παρουσιάσει μία ΒΒQ κουζίνα όσο πιο κοντά γίνεται στην αυθεντική, αμερικανική, εκδοχή της. Τα ζουμερά, σιγοκαπνιστά κρέατα, τα άκρως χορταστικά burgers, το φανταστικό mac n’ cheese και πολλές ακόμη προτάσεις του μενού έγιναν σύντομα talk of the town. 

Το νέο, πληθωρικό μενού του Po’ Boys

Μάλιστα η φήμη του Po’Boys ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα φτάνοντας μέχρι το top-50 για τα καλύτερα ευρωπαϊκά BBQ joints. Το γνωστό εστιατόριο συνεχίζει προς την ίδια γευστική κατεύθυνση και με το νέο του μενού.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr.
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας