Το Frater & Soror έρχεται στο σπίτι σου

Όταν δεν μπορείς να πας στο δημοφιλές spot της πλατείας Προσκόπων, έρχεται -μέσω efood και Wolt- αυτό σε σένα.

Από τον Δεκέμβριο του 2018, όταν και άνοιξε για πρώτη φορά της πόρτες του, καλωσορίζοντας άπαντες στην "αδερφότητα", τo Frater & Soror προκάλεσε αίσθηση για όλους τους σωστούς λόγους. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως έφερε τρομερό hype στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Προσκόπων.

Tην ίδια στιγμή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο ορισμός του all day bar restaurant: Υπέροχοι χώροι, εξαιρετικά ποτά και ένα brunch από το οποίο δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις είναι μόνο κάποια από τα highlights του, όπως ασφαλώς και το (σχεδόν) speakeasy ΦΒΚ - το εστιατόριο όπου ο σεφ Δήμος Μπαλόπουλος παρουσιάζει πιάτα που θα μπορούσαν να σταθούν σε οποιοδήποτε high end εστιατόριο, οποιασδήποτε high end μητρόπολης.

Το Frater & Soror έρχεται στο σπίτι σου

Αυτή την περίοδο, λόγω των συνθηκών που έχει διαμορφώσει η πανδημία του κορονοϊού και λόγω των περιοριστικών μέτρων, δεν μπορεί κάποιος να βρεθεί σε αυτό αλλά το γεγονός δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν έχει τη δυνατότητα να απολαύσει στον προσωπικό του χώρο, μπόλικες προτάσεις από το μενού του. Κι αυτό γιατί όταν δεν μπορείς να πας στο Frater & Soror, το Frater & Soror έρχεται σε σένα. Ποτά και φαγητά καταφθάνουν τόσο σε συνεργασία με την Wolt όσο και με το efood, ενώ μπορεί κάποιος να περάσει και για take away.

Frater & Soror delivery και take away 6
Frater & Soror delivery και take away 1
Frater & Soror delivery και take away 8
Frater & Soror delivery και take away 7
Frater & Soror delivery και take away 4

Επί του πρακτέως λοιπόν, το πληθωρικό club sandwich με nuggets κοτόπουλο (μία από τις κορυφαίες εκδοχές σε ολόκληρη την Αθήνα), το ρολ με ψητές γαρίδες, η πατατοσαλάτα με τόνο tataki, τα σπαγγέτι με burrata και τα F&S pancakes με nuggets είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις που θα κάνουν νοστιμότερη οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και σίγουρα καλύτερο οποιοδήποτε γεύμα του #lockdown2.

Ασφαλώς, μπορείς να πλαισιώσεις το φαγητό με κάποιο (ή κάποια) από τα διαθέσιμα cocktails. 


Info

Αμύντα 6, Πλατεία Προσκόπων, Παγκράτι

Τηλ. 210 7213720

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας