Αυτή η ταβέρνα θα μείνει ανοιχτή όλο τον Αύγουστο στην Αθήνα
Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να φύγεις από το κλεινόν άστυ και υπάρχει στο μυαλό σου το ερώτημα "πού τρώμε τον Αύγουστο στην Αθήνα;", ορίστε μια ωραία απάντηση. Η αυλή της θα λειτουργεί όλες τις μέρες εκτός από τις 14/08.
Μία από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που δεχόμαστε τις τελευταίες εβδομάδες είναι η εξής: "Πού να φάμε τον Αύγουστο στην Αθήνα;". Απαντήσεις, προφανώς υπάρχουν πολλές -σίγουρα λιγότερες από εκείνες που θα μπορούσαν να δοθούν σε ένα πλαίσιο κανονικής λειτουργίας της πόλης και όχι στην ιδιαίτερη συνθήκη του μάλλον πιο ανέμελου μήνα του έτους- και μία από αυτές είναι και η ταβέρνα Αορίτης.
Η ταβέρνα του Σήφη Μανουσέλη στην οδό Μαιάνδρου, στα πέριξ της Μιχαλακοπούλου και στη γειτονιά του παλιού Χίλτον, θα μείνει ανοιχτή για όλο τον Αύγουστο, με εξαίρεση τις 14/08, απλώνοντας τα τραπέζια της στη δροσερή 'αυλή' της, στο πλάι του πάρκου.
Ξεκίνησε αρχικά σαν κρητικό σημείο γεύσης, δείχνει να περνά περίοδο παρατεταμένης φόρμας πατώντας πια στο ευρύτερο φάσμα της παραδοσιακής ταβέρνας.
Ακλόνητα φαβορί στον περιεκτικό κατάλογό της καθώς και ενδιαφέρουσες κάθε φορά προτάσεις ημέρας παίζουν εδώ, με φροντίδα και καλή πρώτη ύλη από μικρούς, ψαγμένους παραγωγούς σε διάφορα σημεία της χώρας.
Η συνέχεια στο Athinorama
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Η επιστροφή στη γεύση: μια κουζίνα με ψυχή και υπογραφή
Στην καρδιά των ελληνικών βουνών, εκεί όπου η παράδοση έχει ακόμη φωνή και τα αρώματα της γης αφηγούνται ιστορίες, η γαστρονομία αποκτά υπόσταση μέσα από την ευαισθησία και την ακρίβεια δύο δημιουργών.
Οι 'Βερσαλλίες' έφεραν τη γεύση της μεσσηνιακής γης στην Αθήνα
Ο δεινός τροφοσυλλέκτης και μάστορας στην ανάδειξη της ατόφιας γεύσης με εύστοχους συνδυασμούς, ψησίματα στις φωτιές και τσουκάλια στον ξυλόφουρνο, Γιάννης Κούμανης, ήρθε με τα μπαγκάζια του γεμάτα στο Symposio at Ark.
Το καλύτερο πρωτεϊνούχο σνακ: Σπιτικό, φυσικό και με περισσότερη πρωτεΐνη από το γιαούρτι!
Ένα σνακ που δεν λιώνει στην τσάντα, δεν θέλει ψυγείο και έχει… πρωτεΐνη για δύο.
Από ένα τραπέζι στα paddocks της Formula 1, η Barilla μας θυμίζει τη γεύση του 'μαζί'
Ο σεφ που ένωσε την Formula 1 και η νέα ταινία της Barilla που μας θυμίζει τη γεύση του 'μαζί'.
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;
Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).
Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι
Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.
