Η Arina Mishina όταν δεν φορά πουέντ ποζάρει τα δίμετρα πόδια της στο φακό

Δέκα πράγματα που δεν ξέρεις για τις γυναίκες από την Ρωσίδα μπαλαρίνα - μοντέλο.

Όταν δεν φοράει τις πουέντ της, ποζάρει στο φακό τα δίμετρα πόδια της και όταν η κάμερα κλείνει, η Arina Mishina διαβάζει μονορούφι μυθιστορήματα του Haruki Murakami –είναι φανατική της ιαπωνικής κουλτούρας– και του συμπατριώτη της Nikolai Gogol.

Ακολουθούν δέκα πράγματα που δεν ξέρεις για τις γυναίκες σύμφωνα με τη  Ρωσίδα μπαλαρίνα - μοντέλο.

Η Arina Mishina όταν δεν φορά πουέντ ποζάρει τα δίμετρα πόδια της στο φακό

> Δυνατά χέρια, μακριά δάχτυλα. Το πρώτο πράγμα που κοιτάζουμε σε έναν άντρα.

> Πάθος μηδέν, επικοινωνία μηδέν. Το πρώτο πράγμα που μας ξενερώνει στο κρεβάτι.

> Το καλύτερο αφροδισιακό για να ανεβάσεις τη λίμπιντό μας στα ύψη είναι να μας δείξεις πόσο παθιασμένος είσαι με το σώμα, το μυαλό, την ύπαρξή μας ολόκληρη. Πες μας πόσο πολύ μας θέλεις όταν δεν το περιμένουμε, στείλε ένα μήνυμα μέσα στη μέρα λέγοντάς μας όσα σκέφτεσαι ότι θέλεις να κάνουμε το βράδυ όταν βρεθούμε ή ψιθύρισέ στο αφτί μας όλα όσα βρίσκεις ακαταμάχητα πάνω μας.

> Όταν γνωρίσουμε έναν άντρα λίγο καλύτερα, εκτιμάμε δύο πράγματα σ’ αυτόν: το χιούμορ και την ευφυΐα του. Όταν ένας άντρας ξέρει πώς να μας κάνει να γελάσουμε και να διασκεδάσουμε, τότε έχει βρει το κουμπί μας.

> "Η πρώην μου το έκανε καλύτερα από σένα". Η ατάκα που καμία δε θέλει να ακούσει, είτε η φράση αυτή αφορά το σεξ είτε το δείπνο που σου έφτιαξε με πολύ κόπο με τα χεράκια της για να σε ευχαριστήσει.

> Ψάχνεις ιδέες για ρομαντικό ραντεβού; Σου έχω μία: Κάν’ τη να νιώσει ότι έχει όλο τον κόσμο στα πόδια της προτείνοντάς της να δειπνήσετε ή να κάνετε μια βόλτα σε ένα μέρος που θα έχει μαγική θέα. Μπορεί να είναι η ταράτσα ενός κτιρίου ή ένας λόφος μες στην πόλη. Κάτι έχει πάρει το αφτί μου για το Λυκαβηττό στην Αθήνα. Καλά τα λέω;

> Τι συζητάμε όταν βρισκόμαστε με τις φίλες μας; Για σένα φυσικά! Τη σχέση μας και όλα όσα μας αρέσουν και δε μας αρέσουν στο σεξ μαζί σου.

> Και τι κάνουμε όταν είμαστε μόνες; Γυναικεία πράγματα: από μανικιούρ, πεντικιούρ και μάσκα προσώπου μέχρι "περιποίηση" του πιο ευαίσθητου σημείου του κορμιού μας.

ΑΡΙΝΑ ΜΙΣΙΝΑ

> Ναι, μερικές φορές τα χέρια μας "δουλεύουν" καλύτερα από το πέος σου εκεί κάτω.

> Πες μια γυναίκα "σέξι" και ίσως κερδίσεις ένα βράδυ μαζί της. Πες την "έξυπνη" και θα κερδίσεις σίγουρα το σεβασμό της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου