Η Κατερίνα Βρανά είναι ένα πραγματικά cool κορίτσι

"Άκουσα την ατάκα 'Τι έγινε Κωστάκη σε γουστάρει η ανάπηρη;' και το βρήκα καλό".

Γράφει: Esquire Editors 10 Νοεμβρίου 2021

Η Κατερίνα Βρανά βρέθηκε καλεσμένη στο talk show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια. Η αγαπημένη stand up comedian μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καθημερινότητα της με το αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ έχοντας σύμμαχο το χιούμορ της, απάντησε σε εκείνους που την κατέκριναν για την αυτοσαρκαστική χρήση του όρου "ανάπηρη".

Η κωμικός δήλωσε πως έχει καταφέρει να βελτιώσει αισθητά την ομιλία αλλά και την κινητικότητα της, ενώ ανυπομονεί για την μεγάλη επαγγελματική πρόκληση που της έτυχε, πάρα τις αντίξοες συνθήκες που βίωσε λίγα χρόνια νωρίτερα.

"Λέω καλύτερα κάποιες λεξούλες, κάνω και μερικά βηματάκια, δεν πέφτω και όλα πάνε καλύτερα. Τώρα βέβαια έχω και μια τεράστια πρόκληση επαγγελματική, αποφάσισα να κάνω θέατρο. Το 2017 σχεδόν πέθανα, βρέθηκα με σηψαιμία, κάτι που μου άφησε πάρα πολλά κατάλοιπα", είπε χαρακτηριστικά.

Η συνέχεια στο Womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Οι πιο ωραίες πόλεις να ταξιδέψεις το 2026-Που βρίσκεται η Αθήνα

Το Time Out δημοσίευσε τη λίστα με τις 50 καλύτερες πόλεις στον κόσμο για το 2026. Δείτε ποιες πόλεις βρίσκονται στην κορυφή και γιατί ξεχωρίζουν σε πολιτισμό, ζωή και ταξίδια.

Μικρές καθημερινές συνήθειες που σε εξαντλούν χωρίς να το καταλαβαίνεις

Η πνευματική κόπωση δεν προέρχεται πάντα από τη δουλειά. Ορισμένες καθημερινές συνήθειες μπορούν να εξαντλήσουν την ενέργεια και τη συγκέντρωση χωρίς να το αντιλαμβάνεστε.

Θα μάθουμε ποτέ τι σκέφτονται οι γυναίκες στο κρεβάτι;

Μάλλον δύσκολο, αλλά τουλάχιστον κάποιες έρευνες προσπαθούν να βοηθήσουν.

Oι Έλληνες δισεκατομμυριούχοι στη λίστα τoυ Forbes για το 2026

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι Έλληνες σύμφωνα με τη λίστα δισεκατομμυριούχων, με περιουσίες δισεκατομμυρίων ευρώ από τη ναυτιλία, τις επενδύσεις, την ενέργεια και τα ακίνητα.

Ο Σταύρος Ιωαννίδης δεν ξέχασε ποτέ τις εκρήξεις στη Μαριούπολη

Κατευθείαν από την πρώτη γραμμή των γεγονότων, ο Σταύρος Ιωαννίδης μιλάει στο Esquire Greece για τον πόλεμο και τα γεγονότα που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη του.

Γραφει Κωστας Χρηστου

Πέφτει "χιόνι" από τα γένια σου; Να τι πρέπει να κάνεις

Η ξηροδερμία είναι ζόρικη πίστα για τους μουσάτους, αλλά έχουμε την λύση.