Ο Massimo Bottura ανοίγει το πρώτο του ξενοδοχείο
Λίγο έξω από τη Μόντενα, το Maria Luigia είναι το νέο επιχειρηματικό πόνημα του σπουδαίου Ιταλού restaurateur και chef patron.
Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το κορυφαίο εστιατόριο του πλανήτη για το 2018 και ένας από τους σημαντικότερους μύστες της γαστρονομίας τα τελευταία χρόνια, Massimo Bottura, μαζί με τη σύζυγό του Lara Gilmore, ετοιμάζονται για το επόμενο επιχειρηματικό τους βήμα, που έχει να κάνει με τον κόσμο των ξενοδοχείων.
Συγκεκριμένα, ο Bottura και η Gilmore ανοίγουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες έναν πολυτελή ξενώνα που θα ονομάζεται Maria Luigia. Θα στεγάζεται σε ένα παλιό αρχοντικό 20 λεπτά έξω από την πόλη της Μόντενα και όπως αντιλαμβάνεσαι δεν θα πρόκειται για το τυπικό bed and breakfast μέρος, καθώς σε αυτό θα υπάρχουν παντού πολυτελείς πινελιές και προσεκτικά διαμορφωμένες λεπτομέρειες, το εσωτερικό του θα έχει αρκετά μοντέρνο design ενώ στους χώρους του θα φιλοξενούνται μπόλικα έργα καλλιτεχνών όπως οι Matthew Barney, Tracey Emin, και Andy Warhol.
Εκτός από το 12 δωματίων κεντρικό κτίριο, στην έκταση των 20 εκταρίων όπου απλώνεται το Maria Luigia (όνομα που δόθηκε προς τιμήν της μητέρας του Bottura) ο επισκέπτης θα συναντά μεταξύ άλλων μεγάλους καταπράσινους κήπους, ένα γήπεδο τένις και μία πισίνα.
Η Gilmore μάλιστα ασχολήθηκε σχεδόν αποκλειστικά με τη δημιουργία του ξενοδοχείου όλο το 2018, με τη βοήθεια πολλών γνωστών designers. Από τις λεπτομέρειες που μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστές, τους επισκέπτες θα περιμένουν στα δωμάτια φιάλες Lambrusco, συνοδεία Parmigiano Reggiano.
Για την ιστορία, οι τιμές στο Maria Luigia θα ξεκινούν από €455/διανυκτέρευση, ενώ κάποιος μπορείς να συνδυάσει τη διαμονή του στο ξενοδοχείο με ένα γεύμα 10 πιάτων στο Osteria Francescana, σε προνομιακή τιμή.
Το Maria Luigia δεν είναι το μόνο από τα projects που τρέχει αυτό το διάστημα ο Bottura: Μέσα στον Φεβρουάριο ανοίγει το εστιατόριο Torno Subito στο ξενοδοχείο W του Ντουμπάι, ετοιμάζει ένα εστιατόριο σε συνεργασία με την Gucci στο Μπέβερλι Χιλς και ασφαλώς επεκτείνει το σπουδαίο Food for Soul στο Σαν Φρανσίσκο και το Γιουκατάν.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Δεν είναι ποτέ αργά για να ξεκινήσεις jiu jitsu
Ακόμα και αν θεωρείς ότι δεν βρίσκεσαι στην καλύτερη φάση της ηλικίας σου, το τατάμι σου ζητάει μόλις ένα πράγμα. Να ξεκινήσεις.
Όταν ο κόσμος άλλαξε με ένα iPhone
Για τον Steve Jobs κάθε ιδέα γινόταν εφεύρεση και άνοιγε ένα παράθυρο στο μέλλον. Εκείνος, απλά το έφερε πιο κοντά.
Φάε σαν άλογο: Η απλή φιλοσοφία της φυσικής δύναμης
Γιατί το να φας ό,τι ένα άλογο θα σε κάνει πιο υγιή.
Πρωινό σεξ: Πώς να ξαναβρείς την χαμένη σου όρεξη
Όλοι θέλουμε σεξ το πρωί, λίγοι το κάνουμε πραγματικότητα. Το μυστικό για την επιτυχία, είναι να έχεις πρόγραμμα.
Αλλάζει η ανατομία του πέους μας μαζί με την ηλικία;
Αν νόμιζες ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός, μάθε πως το πέος σου δεν πιστεύει το ίδιο.