Η Apple ανακοίνωσε το μικρότερο και φθηνότερο iPhone SE

Η τιμή του ξεκινά από τα $399.

Ένα νέο iPhone SE σε πολύ πιο οικονομική τιμή από τις εκδόσεις του iPhone 11 λανσάρει στην αγορά η Apple. H καινούρια εκδοχή του iPhone SE ανακοινώθηκε εν μέσω κορονοϊού, στις 15 Απριλίου, παρότι αρκετοί διατηρούσαν τις επιφυλάξεις τους για το αν τελικά η αμερικανική εταιρεία θα μπορέσει να κινηθεί αποτελεσματικά για κάτι τέτοιο. 

Τελικά, η Apple τήρησε τις δεσμεύσεις της που ήθελαν την ανακοίνωση της συσκευής να γίνεται είτε στις 14 είτε στις 15 του μήνα που διανύουμε παρά τις αντίξοες συνθήκες. H τιμή του iPhone SE ξεκινά από τα $399, την ίδια στιγμή που οι επιδόσεις του πλησιάζουν εκείνες του πιο πρόσφατου μοντέλου της εταιρείας. Είναι εξοπλισμένο με το κορυφαίο A13 Bionic chip που έκανε ντεμπούτο στην γκάμα των iPhone 11, με την οθόνη Retina HD 4.7 ιντσών να υποστηρίζει ανάλυση 1334x750p και να αποδίδει ένα ευρύ χρωματικό φάσμα. 

Η Apple ανακοίνωσε το μικρότερο και φθηνότερο iPhone SE
ΝΕΟ IPHONE SE ΕΛΛΑΔΑ 1
ΝΕΟ IPHONE SE ΕΛΛΑΔΑ 3

Ο compact σχεδιασμός του θυμίζει αρκετά εκείνον του iPhone 8 και σε όλα τα μοντέλα περιλαμβάνεται Touch ID. Η κάμερά του, ανάλυσης 12 MP, δίνει δυνατότητα λήψης φωτογραφιών με εφέ βάθους. Το πλαίσιο του νέου iPhone SE είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο με γυαλί, καλύπτοντας τόσο το μπροστινό όσο και το οπίσθιο μέρος. Το smartphone διατίθεται σε τρία χρώματα (λευκό, μαύρο και κόκκινο). Υπάρχει ακόμη πιστοποίηση IP67 που εγγυάται την ανθεκτικότητά του σε νερό και σκόνη. Αξίζει να αναφερθεί ακόμη πως η αντοχή του στο νερό -και σε βάθος έως ενός μέτρου- φτάνει τη μισή ώρα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ξεκινήσουν τις παραγγελίες γι' αυτό από τις 17 Απριλίου στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία, κάτι που αναμένεται να συμβεί και για πολλές ακόμη χώρες μία εβδομάδα αργότερα - ενδεχομένως και για την Ελλάδα. 


Διάβασε ακόμη για το online εργαλείο της Apple για την πανδημία, πώς περίπου θα μοιάζει το iPhone 12 και κάποια τρικ που ίσως δεν γνωρίζεις για το iPhone.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι τέλειες ασκήσεις για να χτίσεις πανίσχυρα πόδια

Θα δεις αξιοσημείωτα αποτελέσματα μόλις με 30 λεπτά άσκησης την εβδομάδα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μάθαμε πότε θα δούμε τα νέα iPad

H Apple ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία της παρουσίασης των νέων προϊόντων της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Carys Zeta Douglas, ο 'κλώνος' της Catherine Zeta-Jones

Δες την κόρη της Catherine Zeta-Jones και του Michael Douglas να γιορτάζει τα 21α γενέθλιά της.

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου