Η Apple θα λανσάρει φθηνότερα AirPods

Τα AirPods Pro Lite ίσως βγουν στην αγορά μέσα στο 2020.

Πριν λίγες ημέρες, η Apple ανακοίνωσε το μικρότερο και φθηνότερο iPhone SE. Στο Κουπερτίνο δεν προβληματίζονται ιδιαίτερα από την ακύρωση του event που είχε προγραμματιστεί για τα τέλη Μαρτίου -λόγω της πανδημίας του κορονοϊού- και στο οποίο θα παρουσιάζονταν κάποιες από τις νέες εκδόσεις της. Μία από αυτές θα ήταν -σύμφωνα πάντοτε με τις φήμες- και τα AirPods Pro Lite.

Πρόκειται για ένα πιο οικονομικό μοντέλο των AirPods, που φημολογείται πως θα βγει στην αγορά μέσα στο 2020. Θα έχουν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά με το τωρινό μοντέλο, χωρίς όμως τη λειτουργία της ακύρωσης θορύβου (noise cancellation), κάτι που θα συμβάλει στη χαμηλότερη τιμή τους.

Η Apple θα λανσάρει φθηνότερα AirPods

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως η Apple ήθελε το λανσάρισμά τους εντός του Μαΐου αλλά λόγω της παγκόσμιας κρίσης που επέφερε ο COVID-19 δεν κατέστη δυνατό κάτι τέτοιο. Οπότε η παράταση φαντάζει μονόδρομος. 

Η low cost version των AirPods αναμένεται αν κοστολογηθεί γύρω στα €150, αντί των περίπου €270 που είναι η μέση τιμή τους αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Μένει να δούμε λοιπόν πότε θα κυκλοφορήσουν τελικά και αν η τιμή τους θα κυμανθεί σε αυτά τα επίπεδα. 

Δείτε πρώτοι τις ειδήσεις του Esquire.com.gr στο Google News.


Διάβασε ακόμη για το online εργαλείο της Apple για την πανδημία, πώς θα μοιάζει το iPhone 12 Pro Max και μερικά tips για καλύτερες βιντεοκλήσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.

Καμία έκπληξη, σύντομα θα δούμε καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης

Τα καλλιστεία ομορφιάς τεχνητής νοημοσύνης "Miss AI" μάλλον είναι και τα μοναδικά που ίσως να έχουν θέση ακόμα στην εποχή μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος