Οι πρωταθλητές της Premier League στο Instagram

Η Λίβερπουλ κυριαρχεί και εκτός γηπέδου στο Νησί.

Esquire Team
Γράφει: Μπάμπης Δούκας 22 Σεπτεμβρίου 2020

Όπως πιθανότατα γνωρίζεις, η πλειοψηφία των σταρ του ποδοσφαίρου κερδίζει εκατομμύρια, με την αύξηση του τραπεζικού της λογαριασμού να μην περιορίζεται κατά τη διάρκεια της δράσης στο χορτάρι. Κάθε σπουδαίος ποδοσφαιριστής συνεχίζει να βλέπει το εισόδημά του να αυξάνεται ακόμη και όταν εγκαταλείπει τον αγωνιστικό χώρο και οι μαγικές λέξεις για αυτό είναι δύο: social media.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αρκετοί από τους γητευτές της στρογγυλής θεάς δημιουργούν πραγματικές περιουσίες χωρίς καν να φορέσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια. Το Compare.bet, χρησιμοποιώντας το εργαλείο Sponsored Post Calculator ανέλυσε τα δεδομένα των IG accounts των stars του αγγλικού πρωταθλήματος αλλά και των ομάδων αυτού, προκειμένου να καταλήξει στο ποιοι θα μπορούσαν να βγάζουν τα περισσότερα χρήματα μέσω του δημοφιλούς social medium.

Οι πρωταθλητές της Premier League στο Instagram

Η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ είναι το highest earning club της Premier League, σε μία απόδειξη πως η κυριαρχία της εκτείνεται και πέραν των 4 γραμμών του γηπέδου με δυνητικά κέρδη €296.958/post. Οι παίκτες των Κόκκινων Mohamed Salah, Virgil Van Dijk και Alisson Becker είναι οι κύριοι συντελεστές της Insta-φήμης και της διαδικτυακής επιρροής της ομάδας του Μέρσεϊσάιντ, παρότι ο λογαριασμός της ίδιας στο Instagram είναι δεύτερος όσον αφορά τους followers με 107.347.000, πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (117.297.400), τα εκτιμώμενα κέρδη της οποίας υπολογίζονται σε €285.345/post.

Στο πεδίο των ποδοσφαιριστών, ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός της Έβερτον James Rodríguez αναδεικνύεται βασιλιάς του Instagram, με 46,1 εκατ. followers και δυνατότητα να κερδίζει έως και  €109.559/post. Στη σχετική λίστα ακολουθούν οι Paul Pogba, Mohamed Salah, Mesut Ozil και David Luiz, με τον κορυφαίο παίκτη του πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν Kevin De Bruyne να συναντάται μόλις στη 10η θέση.

ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ 1

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.

Όσα έμαθε η ζωή στον Garry Kasparov

Tα μαθήματα ζωής του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο σκάκι θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Γραφει Γιαννης Σπανος

H Ρεάλ του Ancelotti είναι επτάψυχη

Αυτός ο προημιτελικός θα μείνει στην ιστορία του Champions League. Και εξηγούμαστε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσα εκατομμύρια αξίζει ο Pablo Gavi στην πραγματικότητα

Αξίζει τα λεφτά του το ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα γήπεδα του Euro 2024

Αυτά είναι τα 10 στάδια, στα οποία θα διεξαχθούν οι αγώνες του Euro 2024, στη Γερμανία.

Γραφει Γιαννης Σπανος